Koğuş arkadaşının gözlerini oydu

İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde aynı odada kalan iki hastadan biri, diğerinin gözlerini oydu. O dehşet anları ise güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Koğuş arkadaşının gözlerini oydu
Adli psikiyatri bölümünde aynı odada kalan iki hastadan biri diğerinin gözünü oydu. İnsanın kanını donduran bu görüntüler Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne ait.
Geçtiğimiz hafta Türkiye gündemine düşen bu büyük skandalın görüntüleri basına dağıtıldı.
Suçluların kaldığı 33’üncü servise alınan H.Ş., burada 25 yaşındaki Gürhan Dalaklı’yla aynı odada kalmaya başladı. Gürhan Dalaklı da aynı şekilde mahkeme kararıyla cezai ehliyetinin olup olmadığı gerekçesiyle hastaneye sevk edilmişti. Geçtiğimiz cuma gecesi, hastane odası inanılmaz bir vahşete mekân oldu. Gürhan Dalaklı, yatağında uyuyan H.Ş.’nin gözlerine parmağını sokarak sağ gözünü oyup dışarı çıkardı.

H.Ş. can havliyle karşılık verince Gürhan Dalaklı bir an geri çekildi. Ancak bir süre sonra tekrar saldıran Gürhan Dalaklı, bu kez H.Ş.,’nin sol gözünü parçaladı. Acılar içinde bağıran H.Ş., görevliler tarafından çıkarılırken saldırgan da yatağa bağlandı.

BEYAZ GAZETE