Ak Parti Ardahan Mitingi

AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Orhan Atalay, "Muhalefet gördü hazinede para birikti. Şimdi iştahları kabardı. Boşuna mı her aileye 600 TL‘den bahsediyorlar" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Orhan Atalay, partisinin Ardahan 80. Yıl Cumhuriyet Şehir Stadyumu önünde düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada Ak Parti‘nin Türkiye‘yi dünya markası olma yolunda hızlı adımlarla yol aldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"85 yılda 6 bin metrekare yol yapılmışken, bizim dönemimizde 8,5 yılda 20 bin metrekare yol yapılmıştır. Yine 85 yılda 43 bin konut yapılmıştır, 8.5 yılda yani Ak Parti iktidarı döneminde bu sayı 480 bine çıkmıştır. Bunlar niye yapılıyor, İnsanımızın rahatı için yapılıyor. Muhalefet gördü hazinede para birikti. Şimdi iştahları kabardı. Boşuna mı her aileye 600 TL‘den bahsediyorlar."

AK PARTİ İKTİDARI DÖNEMİNDE SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR

AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar ise mitingde yaptığı konuşmada, Ak Parti iktidarı döneminde sorunların tek tek çözüldüğünü, yatırımların ara verilmeden sürdüğünü söyledi.

"Eskiden 50 büyükbaş hayvanla bir traktör zor alınıyordu. Bugün şükürler olsun vatandaşımız 10 büyükbaş hayvanla rahatlıkla bir traktör alabiliyor" diyen Baydar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ardahan‘da bir ambulans varken, bugün sayı 7‘ye ulaşmıştır. 7 uzman hekim varken, sayı bugün 49‘a ulaşmıştır. Bunlar sadece sağlıkla ilgili yatırımlarımız. Tarım hayvancılık ve daha sayamayacağım bir çok yatırım. Bunları görmemek için ya kör, yada nankör olmak gerek. Biz artık Kayseri, Antep, Erzurum olmak istiyoruz.

Biz misyon ve vizyon partisiyiz".

Daha sora konuşan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy da iflas etmiş bir belediyeyi devraldıklarını belirterek, "Bugün AK belediyecilik anlayışıyla artık Ardahan‘da belediyecilikte de hizmet görmeye başlamıştır. AK Parti Misyonuyla kaosa hizmet etmeyeceğiz. Medeniyetten yana tavır koyacağız. Bugün Ardahan‘da hayal bile edilmeyen kentsel dönüşüm çalışmaları başlamıştır" diye konuştu.

Kaynak: İHA