12 Haziran Milletvekili Seçimleri

AK Parti Van milletvekili adayı Abdulahat Arvas, bu hafta sonu yapılacak seçim ile ilgili bir açıklamada bulundu.

12 Haziran Milletvekili Seçimleri
Arvas, AK Parti iktidarları ile birlikte Türkiye‘de ve Van‘da çok ciddi hizmetler gerçekleştirildiğini, reform niteliğinde yatırımlar ve projelerin de peşi sıra beklediğini belirtti. Merkezde ve yerelde halkın önüne yeni bir vizyon konulduğunu ifade eden Abdulahat Arvas "Çok yoğun bir seçim maratonunu nihayete erdiriyoruz. Artık milletimiz son sözü sandıkta söyleyecek. Bu seçim ülkemizin istikrarı, demokrasisi, ekonomisi ve kalkınması için önem arz etmektedir. Halkımız sağduyu ve özgür iradesiyle tercihte bulunacak. Daha bağımsız, daha özgürlükçü, daha sivil, daha halktan, herkesin ve herkesimin anlayabileceği yeni bir anayasanın yapılabilmesi için Ak Partinin bu seçimlerde daha güçlü çıkması gerekmektedir. Ülkemizin taşıyıcı kolonlarına bağlanan dinamitler gibi veya omuriliğini felç eden bir hastalık gibi onu olduğu yere mahkum eden, kıpırdayamaz, hareket edemez hale getiren, darbeci ve statükocu zihniyetin Şemdinli‘de bir kitapevini bombalamasından sonra, Ferhat Sarıkaya gibi vatanseverlerin taşın altına elini koyup fitili ateşlemesiyle su yüzüne çıkan Ergenekon gibi derin yapılanmalarla, çetelerle mücadeleyi başlattık ve bunun kökü de kazılacaktır. Bu bağlamda halkımızın desteği ile bunu başaracağımıza eminiz" dedi.

"80 YILLIK ENKAZ 8 YILDA İNŞA EDİLEMEZ"

Bu seçim sürecinde kendisi ile yedi arkadaşı ve il teşkilatının bütün tehditlere, saldırılara aldırmadan dur durak bilmediklerini, gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmamaya gayret ettiklerini anlatan Arvas, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Gittiğimiz her yerde necip halkımızın teveccühüyle karşılaştık, bizleri kucaklayıp bağırlarına bastılar. Milletimiz her şeyin farkında, yapılanları görüyor. AK Parti‘ye güveniyor, partimizde halkın güvenine mazhar olmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Yatırım konusunda ayrım gözetilmeden, batı şehirlerimizde ne yapılıyorsa bölgemizde de aynısı yapılıyor ve yapılmaya devam edecektir. Hükümetimizin elinde sihirli bir değnek yok ki her şeyi bir dokunuşta yapsın. Elbette eksiklikler var ama zamanla yapılacak. 80 yıldır bu bölge ihmal edilmişti 80 yıllık enkaz 8 yılda inşa edilemez. Halkımızın sabrı ve desteğiyle bu zorlukların üstesinden geleceğimize inanç ve güvenimiz tamdır.

"TERCİHİMİZ AK PARTİ‘DEN, GÜCÜMÜZ HAK‘TAN, DESTEĞİMİZ HALK‘TAN"

Hizmeti şiar edinmiş partimizde görev almak için aday olduk. Gücümüzü Hak‘tan alarak, birlik ve beraberlik ruhu içinde AK Parti siyasetinin etkin verimliliği ile harmanlayacağız. Halkımızın desteği ile bunu başaracağız. Biz buna inanıyor ve bunun için çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı ve güvenli bir seçim geçireceğimize inanarak seçimlerin ilimize, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim. Hizmetlerin devamı için tek başına iktidar diyoruz. İlimizin bölgesinde pilot ve cazibe merkezi olması için 8-9 ile zaferi kazanacağımıza inancımız tamdır. Halkımıza gösterdiği teveccühten dolayı şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz. Gününüz mutlu, yarınınız umutlu olsun."

Kaynak: İHA