Lale Devri 36.Bölüm fragmanı ve özeti

Zengin bir ailenin işlerin kötü gitmesinden dolayı uçurumun kenarına gelmesi ve bu sürçte yaşanan olaylar izleyicinin büyük beğenisini topladı. Lale Devri 36. Bölüm özeti ve fragmanın..

Lale Devri 36. Bölüm izle. Lale Devri son bölüm izle. Lale Devri 36.bölüm full izle. Lale Devri son bölüm fulll izle. Lale Devri 36. Bölüm fragmanı yayınlandı. Lale Devri 36. Bölüm fragmanı izle. Lale Devri yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Lale Devri yeni bölüm fragmanı izle. Lale Devri 36. Bölüm fragmanı seyret. Lale Devri 36. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren izleyenleri tarafından çok beğenildi. Lale Devri 36. Bölüm fragmanı dizinin fenomenleri tarafından beğeni topluyor. Lale Devri 36. Bölümünde neler olacak. Lale Devri 36. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren beyazgazete.com'da.

Lale Devri 36.Bölüm özeti Fox TV web sitesinde şu şekilde yayınlandı:

Toprak, Yeşim’i kurtarabilmek için ambulans çağırır. Böyle bir duruma sebep olduğu için vicdan azabı çekmektedir.

Abisini ameliyat konusunda ikna edemeyen Reyhan yengesinden yardım istemiştir. Reyhan’a göre Necip’in iyileşmesi için İkbal’in yalıya dönmesi ve Çınar’ın babasıyla barışması gerekmektedir.

İkbal umursamaz görünse de Necip için endişelenmiştir. Mürüvvet, kendisine kabir azabı çektiren Zümrüt’ün ipliğini pazara çıkarmak için renkli malzemeyi elde eder etmez İkbal’e koşar. Zümrüt’ün fotoğraflarını ele geçiren İkbal, Necip’le buluşma ayarlar.

Bu kez İkbal için zafer gerçekten çok yakındır. Çınar’ın Yeşim’in hamileliğini kendisinden sakladığını anlayan Toprak yıkılmıştır. İkisini hastanede baş başa görünce bebek için doğru olanı yapmaya karar verir. Aşkına rağmen Kapadokya’ya geri dönecektir…

Lale Devri 36.Bölüm fragmanı ve özeti