Bakan Yıldız Develi‘de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hopa‘da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın seçim otobüsüne yapılan saldırı ve son yaşanan olayların ülkeyi karıştırma amaçlı olduğunu belirterek, "9 yılda 3 kat büyümüş Türkiye, saldırı olayları ile frenlenemez" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Develi ilçesinde ilk olarak sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye ne zaman güçlenmeye kalksa sürekli önüne bir engel getirilmeye çalışıldığını söyleyerek, "Darphaneyi kullanmadan, hormonlu büyüme olmaksızın Türkiye‘de bir büyüme sağlanmaya çalışılıyor. Bir cebine koyduğun parayı, diğer cebinden almamakla alakalı bir irade ortaya kondu. Türkiye‘nin en önemli kazanımları, insan kaynaklarının kazanımıyla

olduğunu biliyoruz. 8-9 yıllık badireli olarak atlatılan demokratikleşmeyle ve rejimle alakalı Türkiye ne zaman güçlenmeye kalksa sürekli önüne bir engel getirilmeye çalışılıyor. Hopa‘da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın seçim otobüsüne yapılan saldırı ile birlikte son yaşanan olaylar, hadiseler ülkeyi karıştırmakla alakalıdır. Hiçbirine kayıtsız kalamayız ancak Türkiye bu kazanımlardan geri dönemez. 9 yılda 3 kat büyümüş olan ülke frenlenemez" dedi.

Hayırsever Sami Tutum tarafından Seyrani Ziraat Fakültesi Kampüsü‘nde yaptırılan kültür merkezinin açılışını yapan Bakan Yıldız, Saray Halı Tesisleri‘nde incelemelerde bulundu. Develi Orman İşletmesi‘nin hizmet binasının da açılışını gerçekleştiren Bakan Yıldız, TOKİ tarafından yaptırılan 162 konutun kura çekilişine katıldı ve yine hayırsever tarafından yaptırılacak caminin temelini attı.

Kaynak: İHA