Süleyman Şimşir Seçim Bürosu Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Süleyman Şimşir, Seyhan’ın Meydan Mahallesinde seçim bürosu açtı.

Süleyman Şimşir Seçim Bürosu Açtı
MHP Adayları Seyfettin Yılmaz, Cahit Öztok, Türkan Cengiz Yılmaz ve MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ile çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Süleyman Şimşir, 50 yıllık yaşamını güney mahallelerinde geçirdiğini, burada yaşayan herkesin sıkıntılarını bildiğini belirterek, “9 yıldır Türkiye’yi idare eden iktidarın ülkeyi ne hale getirdiğini görüyorsunuz. İnsanlarımız kutuplaştırılmış, yüzyıllardır bir arada yaşan insanları ve vatan toprağını koparmaya, bölmeye ve her türlü hareketi engellemek için Milliyetçi hareket saflarındayız. Ülkemizin geleceği sizlerin elindedir. Cumhuriyet kazanımlarını korumak, vatanın bütünlüğünü korumak için MHP diyoruz"dedi.

Şimşir, Sözlerini MHP ile özdeşleşen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Bin yılda karıldı bu ülkenin harcı, bölmek kimin harcı” sözleri ile bitirdi.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da konuşmasında, ASKİ Genel Müdürü olduğu dönemde güney mahallelerinde ki sorunları çözmek için muhtarlarla el ele verdiklerini ancak bazı güçler tarafından bu hizmetlerin engellediğini söyledi. Yılmaz, “Bu insanlara hizmet etmemizi kimse engelleyemez. Biz de siyasete atılarak sizlere hizmet etmek için karşınıza geldik. Çok değerli ağabeyim Süleyman Şimşir ile işbirliği yaparak güneyden kuzeye, tüm ilçelere kol kola, omuza omuza birlikte gidiyoruz ve halktan çok büyük destekler alıyoruz” dedi.

Güney Mahalleleri başta olmak üzere tüm mahallelerin patlama noktasına geldiğini ifade eden Yılmaz, “Gittiğimiz her yerde bizde sizdeniz nidaları yükseliyor. Süleyman Şimşir ile birlikte bizi güçlü bir şekilde meclise gönderin” Diye konuştu.

MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok ise, Türkiye Cumhuriyeti’nin mihenk taşı olan MHP’den aday olarak halkın karşısına çıktığını ifade ederek, “Bu iktidardan kurtulmak, kırmızı kart göstermek sizin elinizdedir. Sizlerin oyları ile AKP’yi göndermeye hazırız” dedi.

MHP Adana Milletvekili Adayı Türkan Cengiz Yılmaz da yaptığı konuşmada, TBMM’ye gitmesi halinde tüm kadınların, gençlerin sesi olacağını, gençlerin eğitim sorunları çözeceğini söyledi.

Daha sonra MHP Adana Milletvekili Adayları Süleyman Şimşir, Seyfettin yılmaz, Cahit Öztok ve Türkan Cengiz Yılmaz açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Kaynak: İHA