Ak Parti Adayları Köy Gezilerini Sürdürüyor

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar ve teşkilat üyeleriyle milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamındaki köy gezilerini sürdürüyor.

Ak Parti Adayları Köy Gezilerini Sürdürüyor
12 Haziran seçimlerinde yeniden iktidar olacaklarını ifade eden İl Başkanı Mehmet Gün, seçim çalışmalarını değerlendirdi. 12 Haziran milletvekilliği genel seçimlerine hazır olduklarını ve köy gezilerini sürdürdüklerini anlatan Gün, “Uşak’ta hedefimiz 3 milletvekilliğini de kazanmak. Çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda sürdürüyoruz” dedi.

Susuzören köyündeki cirit müsabakalarını izleyerek vatandaşlarla sohbet eden Ak parti milletvekili Adayı Hazim Sesli ise hükümetin icraatlarını anlattı. Susuzören köyünde cirit atı bindikten sonra Aşağıkaracahisar köyünü de ziyaret eden Sesli ve beraberindeki heyet, 12 Haziran sonrası Uşak için hayata geçirecekleri projeleri de tanıttı. Sesli’nin köy gezilerine bir grup sanayici ile İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun da destek verdi.

Milletvekili adayı Hazim Sesli’nin köy gezilerine katılan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar ise, “ Seçim çalışmaları kapsamındaki köy gezilerimizi üç ayrı ekiple sürdürüyoruz. Adaylarımız farklı köylerde halkla bir araya geliyor. Geziler esnasında vatandaşın yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde hükümetimizin icraatlarını anlatıyoruz. Yeni dönem için Uşak’ta planladığımız projeleri ortaya koyuyoruz. 12 Haziran seçimlerinde partimiz Uşak’taki 3 milletvekilliğini de kazanacak. Tüm çalışmalarımız bu yönde sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA