Sevgi Bayrağı Havza‘da

Mustafa Kemal Atatürk‘ün Kurtuluş Savaşı‘nı başlatmak üzere Samsun‘a ilk adımını atmasının 92. yıl dönümünde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘e sunulacak olan Samsun‘dan yola çıkan Sevgi Bayrağı Havza ilçesine ulaştı.

Sevgi Bayrağı Havza‘da
Türk gençliğinin Atatürk ve ilkelerine bağlılığının simgesi olan ve 19 Mayıs 2011‘de Ankara‘da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘e teslim edilecek olan bayrağın karşılamaya Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Dörtyol mevkiinde karşılanan bayrak kortej eşliğinde Mehmetçik Meydanı‘na götürüldü. Burada bayrağı öperek teslim alan Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, bayrağı bir gece misafir

edileceği Havza Askerlik Şubesi Binası‘na götürülmek üzere genç atletlere teslim etti. Bayrak gençler tarafından Havza Askerlik Şubesi‘nde getirilerek teslim edildi. Bayrak yarın Amasyalı gençlere teslim edilecek. Bayrak Havza Atatürk Evi‘nin tadilatta olması nedeni ile Havza Askerlik Şubesi‘nde bekletiliyor.

Kaynak: İHA