Ne ada ama?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının favori isimlerinden Pascal Nouma ile Nihat Doğan arasında yaşanan kavganın perde arkasında Ada konseyinde yaşanan gerilim olduğu ortaya çıktı.

Ne ada ama?
Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Son Detaylar)

Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Son Detaylar)

Survivor’ın yeni bölümünün yayınlanması ile birlikte Pascal’ın yarışmadan diskalifiyesi ile sonuçlanan Nihat-Nouma kavgasının perde arkası da aralanmaya başlandı.

Ada konseyinde, Taçmin’in Nihat Doğan’ı eleştiren konuşmaları sonrası, cevap vermek isteyen Nihat Doğan, Pascal Nouma’nın engellemesi ile karşılaştı. Nihat Doğan’ı susması için dokunan Pascal’a, ünlü türkücünün tepkisi sert oldu.

Pascal Nouma’ya “El hareketi yapma çek elini!” diyen Nihat Doğan’a Nouma küfür edince olanlar oldu. Pascal Nouma’nın hakaretine karşılık hakaretle cevap veren Nihat Doğan’a diğer yarışmacılarda tepki gösterdi. Özge, Asena ve Ebru’da Nihat Doğan’a karşı Nouma’nın yanında yer aldılar.

Nihat Doğan’a hakaretler yağdıran kızlar, “Nihat yeter artık” dediler. Nihat Doğan ise Pascal’a tepki gösterip “El hareketi yapma lan” dedi.

Kavganın araya giren kişilerce ayırt edilmesinden sonra konuşan Nihat Doğan’a, Pascal “Yarışmadan sonra seninle görüşelim” deyince sürtüşme yeniden alevlendi. “Seninle istediğin yerde görüşelim” diyen Nihat’la Pascal arasında ki gerginlik tırmanınca Asena’da baygınlık geçirdi.

Asena’nın bayılması nedeniyle, adaya veda edecek isim yarın akşam ki bölümde açıklanacak..

KONSEYDEN SONRA NELER OLMUŞTU?
Survivor adası Dominik ‘te büyük bir çekişme yaşayan Pascal ve Nihat Doğan ‘ın daha önce kavga ettiği hatta, Pascal ‘ın Nihat Doğan ‘ı dövdüğü iddia edilmişti. Yarışmada Ebru Destan ‘a olan yakınlığı ile bilinen Pascal ‘ın iki kez Nihat ‘a saldırdığı ve Nihat Doğan ‘ın da tahrik edici sözleri ile kavganın büyüdüğü öne sürüldü.

NİHAT DOĞAN’A SALDIRDI
Ödül oyunu için kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılardan Ebru Destan ile Nihat Doğan arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Ödül oyununu kazanan Nihat Doğan, oyunu bitirir bitirmez Pascal’a tezahürat yapan Asena, Özge ve Derya’nın yanına gidip Tefik ile yüksek sesle konuşmaya başladı. Nihat Doğan kazanmanın verdiği hırsla, “Ben onları ekmek arası kaşar gibi yerim” gibi cümleler sarf etti. Pascal ise alanı terkedip sessizce ağaçların arasında kayboldu. Daha sonra, bir anda ağaçların arasından çıkıp Nihat Doğan’a saldırdı.

Diğer yarışmacıların güçlükle ayırdıkları Nihat Doğan ve Pascal Nouma, bir ara sakinleşti, ancak Pascal sinirini alamadığı için Nihat Doğan ‘a yeniden saldırdı. İkilinin arasında büyük bir kavga yaşanırken, yine güçlükle ayrılabildiler. Ebru Destan ve Asena ise sinir krizleri geçirdi.

Doğan ile yumruk yumruğa kavga eden Pascal Nouma, güvenlik gerekçesiyle yarışma dışında kaldı. Nouma'nın yarışmadan ayrılışı Survivor'ın bugün ve yarın yayınlanacak bölümlerinde gösterilecek.


BEYAZ GAZETE