Mhp Adayları Ziyaretlerde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Mhp Adayları Ziyaretlerde
MHP Konya İl Teşkilatı‘nın 15 Nisan‘da başlattığı seçim çalışmaları kapsamında planlı ilçe, belde ve köy gezileri sona erdi. Konya il merkezinde destek turuna çıkan partililer ziyaretlerini sürdürüyor. MHP Konya Milletvekili Adayları Mustafa Kalaycı, Sait Gönen, Durmuş Ali Açıkel, Zuhal Ekici, İl Başkanı Ali Yücel ve parti yöneticileri, Hakkari Çukurca‘da 3 Mayıs Salı günü çatışmada şehit düşen Konyalı Piyade Er Rıdvan Adam‘ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Baba Nofal Adam ve aile yakınlarının

karşıladığı heyet, başsağlığı dileyerek okunan Kur‘an-ı Kerim‘in ardından dua etti.

MHP heyeti daha sonra il başkanlığının da bulunduğu Beyhekim Mahallesi Abdülezel Paşa Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yoldan geçenlerle de görüşen milletvekili adayları, 12 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde MHP‘ye oy istedi. Esnaf ziyaretleri sırasında bir lokantaya giren MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, döner kesti.

MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel ise seçim çalışmalarına başladıkları günden bu yana yaptıkları ziyaretler de hoşgörü ve teveccühle karşılandıklarını söyledi. Yücel, "15 Nisan 2011 tarihinde Kapu Camii‘nde Cuma namazı sonrası başlattığımız seçim çalışmalarında 6 Mayıs itibariyle Seydişehir‘de ilçelerdeki planlı programlarımızı tamamlamış olduk. Bu sürecin içerisinde 31 ilçemizi, köy ve kasaba dahil gezerek insanlara MHP‘nin düşünce ve fikirlerini anlattık. Şimdiye kadar da müthiş bir teveccüh ve hoşgörüyle

karşılandık. İnşallah 12 Haziran‘a kadar olan bu sürecin devamında MHP Konya‘da iktidara yürüyen bir siyasi parti olacaktır" dedi.

Herkesim sorunlarını yakından bildiklerini ifade eden Yücel, 13 Haziran‘ın MHP iktidarıyla Türkiye için çok farklı bir gün olacağını bildirdi. Yücel, "Biz her kesimin sorunlarının farkındayız. Bunlarla ilgili çözüm önerilerini vatandaşımızla paylaşıyoruz, ciddi bir teveccüh alıyoruz. İnşallah 13 Haziran günü, sadece MHP iktidarı olmayacak, Türk Milleti‘nin de bütün sorunları tertemiz günlerin başladığı bir gün olacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA