Korkuteli‘de Su Ve Hıdırellez Bayramı

Antalya‘nın Korkuteli ilçesi 3. Küçükköy Beldesi Hıdırellez Şenlikleri törenle gerçekleştirildi.

Korkuteli‘de Su Ve Hıdırellez Bayramı
Korkuteli 3. Küçükköy Beldesi Hıdırellez Şenlikleri kapsamında gerçekleşen törene AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tunca Toskay, İl Başkanı Adnan Kaya, Küçükköy Belediye Başkanı Murat Yıldız ve partilerin milletvekili adayları katıldı. Şenlik kapsamında Kavacık‘tan Küçükköy Beldesi‘ne gelen içme suyunun açılışı da yapıldı.

Açılışta konuşan Küçükköy Belediye Başkanı Murat Yıldız, Küçükköy içme suyu projesi ile beldenin 200 yıllık su probleminin çözüldüğünü söyledi.

Yıldız," Böylece sadece bizim kuşağımızın değil, torunlarımızın bile gelecekteki su problemi kayboldu. Kavacık içme suyunun maliyeti, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ve Küçükköy Belediyesi tarafından karşılandı.

1994 yılında Rahmetli Belediye Başkanı Emin Yurt zamanında müracaatı yapılan içme suyu yapımı bize nasip oldu. Saniyede 20 litre su belde halkının evinde. Allah, bu milleti suya hasret bırakmasın. Biz, suya, yola, hizmete hasret kalmamanız için çalışıyoruz. Bu millet, her türlü hizmete layıktır " dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ise 1997 yılında başlayan çalışmanın bugün sonuçlandığını belirterek," Bu çalışmalar AK Parti hükümetinin yoğun gayretleri neticesinde sonuçlandı. Bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

MHP Genel Başkan yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tunca Toskay‘da, "Bu hizmetler 2002 yılından bu yana değil, 1923 yılından beri yapılıyor. Bu yatırımlar iktidar partilerinin kendi çalışmalarıyla oluyor" ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından Aziziye Folklör ve Saz Ekibi bir gösteri sundu.

Kaynak: İHA