Chp‘den ‘Süt‘ Açılımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Bingöl‘de hayvancılık sektörünün yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek amacıyla seçim bürolarında çay yerine süt ikram etme kararı aldı.

Chp‘den ‘Süt‘ Açılımı
CHP Bingöl milletvekili adayları Zeki Korkutata, Süleyman Batga ve Mesut Kayaoğlu, İl Başkanı Sema Kaygalak, CHP Bingöl eski İl başkanlarından Mustafa Kurban, Genç Caddesi Osmanlı Sokak‘ta bulunan CHP seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılış sonrası bir konuşma yapan CHP Bingöl milletvekili adaylarından Zeki Korkuata, seçim bürolarında geleneksel çay ikramı yerine süt ikramı yaptıklarını söyledi. Bingöl‘de tarım ve hayvancılığın iflas ettiğini belirten Korkutata, 1 kilogram sütün 1 TL‘ye ve 2 çayın da 1

TL olduğu bir kentte çay yerine süt dağıtma kararı aldıklarını kaydetti. Bu ikram ile Bingöl‘deki bir gerçeği de göstermeye çalıştıklarına dikkat çeken Korkutata, iktidara geldiklerinde tarım ve hayvancılığı hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade etti. Konuşmalardan sonra açılışa katılan davetlilere süt ikram edildi.

Seçim bürosu açılışı sonrasında CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle annelere gül verip, günlerini kutladılar. Kadın Kolları Başkanı İlksen Satıcı ve İl Başkanı Sema Kaygalak, annelerin bu anlamlı günde unutulmaması gerektiği ifade ettiler.

Kaynak: İHA