Chp Batman Milletvekili Adayı Faris Özdemir:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman Milletvekili adayı Faris Özdemir düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, adaylık amacının rant olmadığını, bölgede akan kanın durmasına faydalı olmak için aday olduğunu söyledi.

CHP Batman Milletvekili adayı Faris Özdemir, Bahçıvan Et Lokantası‘nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Batman‘daki yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. CHP adayı Faris Özdemir burada yaptığı konuşmada, kendisinin aday olması ile beraber diğer parti adaylarının ilçe, köy ve esnaf ziyaretlerine başladıklarını belirterek, "Ben aday olmasaydım ne ilçe ziyaretleri olurdu, ne esnaf ziyaretleri olurdu. Her zaman sizinle beraber olan benim. Şimdi bir yarış oldu. Bağımsız adayları hizmet konvoyuna

koymadım. Ama öbür insanlar laflarla insanları kandırdı. Günü geldi hesabını soralım. Siyasette Batman beni yüceltti. Hiç bir zaman siyasi bir partiye boyun eğmedim. Benim hesabım bölgedir, rant değil burada akan kanın durmasıdır. Başkası benim yerimde olsaydı buraları terk ederdi. Çocukluğumdan beri acı çekiyorum. İnşallah çoluk çocuğumuz rahat eder huzurlu bir ortamda yaşama şansı bulur. Ömrüm olduğu müddetçe insanlara hizmet etmeye devam edeceğim vekil olsam da olmasam da devam edeceğim" dedi.

Kaynak: İHA