Anneler Günü Şenliğinde Kavurma İkram Edildi

Hatay‘ın Atik Yaylası‘nda Anneler Günü şenliğinde halka kavurma ikram edildi.

Anneler Günü Şenliğinde Kavurma İkram Edildi
Hatay‘ın Atik Yaylası‘nda Anneler Günü şenliğinde halka kavurma ikram edildi.

    MHP Hatay milletvekili adayları İsmail Hakkı Yücel ve Canan Gencer, Belen Belediyesi‘nce Anneler Günü nedeniyle Atik Yaylası‘nda düzenlenen şenliğe katıldılar. Havanın güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşlar da Atik Yaylası‘na akın etti. Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, MHP Hatay milletvekili adayları İsmail Hakkı Yücel ve Canan Gencer şenliklere katılan ailelerle birebir görüşerek Anneler Günü‘nü kutladılar.

    Belen Belediyesi‘nce Atik Yaylası‘nda düzenlenen şenliklere katılan vatandaşlara kazanlarda pişirilen et kavurmaları ikram edildi. Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, "Anneler Günü dolayısıyla pazar gününde böylesine anlamlı bir etkinlik düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz ve bu şenlikleri her yıl daha geniş kapsamlı yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

    MHP Hatay milletvekili adayı İsmail Hakkı Yücel de şenliklere katılan tüm annelerin gününü kutladığını belirterek, “Annelerimiz bizim her şeyimiz. Dünyanın en kutsal mesleği annelik görevidir. Bizler MHP olarak kadınlarımıza ve annelerimize son derece önem veriyoruz. Vatanını milletini seven bu ülke için özverili görevlerde bulunan gençlerin yetişmesinde en önemli görevi annelerimiz görmektedir.” diye konuştu.