'Defne yaramaz bir çocuk gibiydi'

Usta oyuncu Nevra Serezli, Defne Joy Foster'ın yaramaz bir çocuk gibi olduğunu belirterek, "Sihirli Annem'in setinde devamlı benden azar işitirdi" dedi.

'Defne yaramaz bir çocuk gibiydi'
Habertürk ekranlarında yayınlanan Oylum Talu'nun sunduğu Burası Hastasonu programının bugünkü bölümüne, yeniden başlayan Sihirli Annem dizisinin oyuncuları konuk oldu.

Sihirli Annem'in Betüş'ü İnci Türkay, dizinin ilk 6 bölümünde Defne'yle ilgili minik hatırlatmalar yapıldığını ifade ederek, "6'ncı bölümden sonra çok sevdiğimiz bir kardeşimiz olduğu için onu anmaya, hatırlamaya ve daha çok onlu bir şeyler yapmaya çalıştık" diye konuştu.

Usta oyuncu Nevra Serezli ise, "Defne'nin setin neşesiydi. Beş yıl boyunca deli dolulukları, yaramaz bir çocuk gibi devamlı benden azar işitirdi. Hoplardı, zıplardıi susmazdı. Konsantre olamıyoruz derdim. Bir lokmacık müzik duysun hemen dans etmeye başlardı" şeklinde konuştu.

"Aynı odada makyajımız, saçımız yapılırdı" diyen Serezli, "Hergün başka bir saç modeliyle gelirdi. Boyardı, keserdi... Geç kalırdık kızardık. Sonra özür dilerdi. Dünya tatlısıydı. Hepimiz çok kötü günler geçirdik onu kaybettikten sonra" ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE