Seçime Doğru

AK Parti Burdur İl Teşkilatı, milletvekili adaylarıyla birlikte 12 Haziran genel seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Seçime Doğru
Milletvekili adayları Bayram Özçelik, Hasan Hami Yıldırım ve Mehmet Tuğrul ile il merkezi, ilçe ve beldeleri gezerek hükümetin icraatlarını halka anlattıklarını ifade eden İl Başkanı Osman Karakaya, vatandaşlarla kahve ve meydanlarda buluşup, sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.

12 Haziran seçimlerinde AK Partinin yeniden tek başına iktidar olacağını savunan il başkanı Karakaya, “AK Parti hükümeti ülke geneline olduğu gibi Burdur’da da önemli hizmetler de bulundu. Seçim koordinasyon merkezimiz, adaylarımız ve partimizin tüm organları yoğun bir şekilde çalışıyor. Adaylarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve il, ilçe teşkilatlarımız çalmadık kapı bırakmıyor. 12 Haziran seçimlerinde iki olan milletvekili sayımızı 3’e çıkartmayı hedefliyoruz. Tüm programlarımızı bu hedefe göre yapıyoruz” dedi.

2011 Genel Seçimlerine 34 gün kaldığını belirten Başkan karakaya, “seçimlere çok az bir süre kaldı. Biz deneyimli bir teşkilata sahibiz. Seçim çalışmalarımız doğrultusunda şu ana kadar 8 ilçe ile beldelerine gittik. Vatandaşlarımızla kahvelerde buluşup, sıkıntılarını dinledik. Bu gezilerimizde adaylarımız bizimle birlikte vatandaşlarımıza kendilerini anlattılar. AK Parti döneminde Burdur’a yapılan çalışmaları, hükümetimizin Türkiye’ye kazandırdığı yatırımları vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Vatandaşlarımız bize güveniyor. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ dedi.

Kaynak: İHA