Başkan Toçoğlu‘dan Korucuk‘a Park Müjdesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, milletvekili adaylarıyla birlikte Korucuk sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Toçoğlu‘dan Korucuk‘a Park Müjdesi
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Milletvekili adayları Ayşenur İslam, Ali İhsan Yavuz ve Ender Serbes, AK Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu ve SKM Başkanı Osman Aydın, Yenikent Park‘ta Korucuk mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günler Korucuk‘a gelmiş, halkımızın sorunlarını dinlemiş ve bu sorunların çözüme kavuşturulması için çalışma yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu süreçte başta ulaşım konusu olmak üzere Yenikent bölgesinde birçok projeyi hayata geçirdik. Sosyal hayatın canlanmasına dönük olarak Yenikent Park‘ı inşa ettik. İnşallah en yakın zamanda Korucuk bölgesinde de vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri bir sosyal projeyi hayata geçireceğiz. Halkımız bize güvensin, biz üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu.

Kaynak: İHA