Assassin's Creed Revelations'ın içeriği netleşti

İşte Assassin's Creed: Revelations'ın ilk detayları. Ubisoft'un yeni oyunu İstanbul'un farklı dört bölgesinde geçiyor ve arada Kapadokya'ya da uğrayacağız. Assassin's Creed: Revelations'un tüm detayları açığa çıktı.

Assassin's Creed Revelations'ın içeriği netleşti
Gameinformer adlı dergiyi satın alan yabancı bir oyuncu NeoGAF forumunda oyun hakkındaki tüm bilgileri bize aktarmış durumda.

Assassin's Creed: Revelations'da neler yapacağız bir bakalım:

- Desmond Animus'a giriş yaptıktan sonra DNA'sındaki veriler sayesinde nasıl atalarının hatıralarını yaşayabiliyorsa Ezio da İstanbul'da Altair'in mühürlerini bulacak. Bu mühürden kastı basılı mı ya da mühür basmaya yarıyan plakalar mı şimdilik bilemiyoruz.

- Eagles vision oluyor Eagles sense. Artık görüş gibi sezilerimiz de güç kazanıyor. Bundan sonra kime odaklanırsak gideceği yer, nerede olduğu gibi ön sezilerimiz olacak. Böylece bahsi geçen bombalarla ve diğer materyaller ile tuzak kurabileceğiz.

Beyaz Gazete video oyunları sorumlusu Talha Turhal'ın 'Assassin's Creed: Revelations'ın içeriği belli oldu' adlı yazısına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Assassin's Creed Revelations'ın içeriği netleşti