Sertab Erener, Ukrayna’Da Konser Verecek

Eurovision birinciliği ile müziğini uluslararası alana taşımayı başaran Sertab Erener, 29 Mayıs’ta Ukrayna’nın başkenti Kiev’de konser verecek.

Eurovision birinciliği ile müziğini uluslararası alana taşımayı başaran Sertab Erener, 29 Mayıs’ta Ukrayna’nın başkenti Kiev’de konser verecek.

Sertab Erener ve Demir Demirkan’ın ortaklaşa vereceği konsere Ebru sanatı ile de eşlik edilerek değişik bir konsept oluşturulacak. Projenin organizatörü Oğuzhan Güler, konser fikrinin Ukrayna ve Türk halkı arasındaki dostluğu pekiştirmek için müziğin gücünü kullanmak düşüncesi ile ortaya çıktığını söyledi.

Kiev’de Çaykovski Milli Müzik Akademisi konser salonunda 29 Mayısta yapılacak konserde, Sertab Erener ve Türkiye’ye mal olmuş en yetenekli sanatçılardan Demir Demirkan, yeni projeleri “Painted on Water” ile izleyenlere müzik ziyafeti sunacak.

Oğuzhan Güler, yaptığı basın açıklamasında, “Sertab Erener&Demir Demirkan EBRU Konseri, Türk ve Ukraynalı müzikseverlere Türk müziğinin en güzel örneklerinin sunulduğu bir şölen havasında geçecek. Amacımız Ukrayna halkını ülkemizin en önemli sanatçılarından biri olan Sertab Erener’in güzel ses ve yorumu vasıtasıyla Türk müziğiyle tanıştırmak. Sertab Erener&Demir Demirkan EBRU Konseri Kiev’in elit müzik salonlarından biri olan Çaykovski Milli Müzik Akademisi konser salonunda yapılacak” dedi.

Güler, daha önce Arash ve Mary Wilson gibi dünyaca ünlü sanatçıları Kievli hayranlarıyla buluşturmuştu.