Başkan Tuna Anneler Günü‘nü Kutladı

Mersin‘in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, "Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir" dedi.

Başkan Tuna Anneler Günü‘nü Kutladı
Anneler Günü nedeniyle, ilçede bulunan huzurevini ve Toroslar Kültür Sanat Kaldırımı ile Toroslar Teknik Eğitim Kurslarında eğitim gören bayanları ziyaret eden Başkan Tuna, belediye fidanlığında yetiştirilen toplam 40 bin adet çiçeği dağıtarak, tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Ziyareti sırasında Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öpen ve tüm bayanlara çiçek hediye eden Başkan Tuna, dünyadaki en güçlü sevginin anne sevgisi olduğunu belirterek, "Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir" dedi.

Aile yapısının en önemli temel taşının anneler olduğunu vurgulayan Tuna, "Anneler dünyadaki hiçbir değerle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak en kutsal varlıklardır. Annelerimize olan minnet borcumuzu yılda bir gün değil, ömrümüz boyunca ödeyemeyeceğimizin bilinciyle elleri öpülesi annelerimizin ve anne adaylarımızın bu özel günlerini en içten duygularımla kutlar, hepsine bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA