Avşar kızı yine yaptı yapacağını

Yemek yarışması “Masterchef”in en agresif ve en göze çarpan jüri üyesi olan Batuhan Piatti Fatih Ürek'in yaptığı İzmir Usulü Menemen'e bayıldı.

TNT ekranlarında yayınlanan Hülya Avşar Show bu hafta yine dolu doluydu. Avşar kızı Show Tv’nin beğenilerek izlenilen Master Chef yemek yarışmasının jüri üyesi Batuhan Piatti’ye canlı yayında anneler günü sürprizi yaparken, mahkemelik olduğu Ayşe Özyılmazel’e de takılmadan geçemedi.

Hülya Avşar Showun bu haftaki konukları şarkıcı Fatih Ürek, Master Chesf’in agresif jüri üyesi Batuhan Piatti ve güzel oyuncu Hande Subaşı’ydı. Hülya Avşar, programının başında geçtiğimiz hafta polemiğe girdiği Ayşe Özyılmazel’e isim vermeden inceden gönderme yaptı.
Avşar kızı konuk ettiği gazetecilere “Gazeteciler programın starı oldu. Sizin yüzünüzden başıma gelmeyen kalmadı.” dedi. Gazetecilerin “kimmiş,nedenmiş” sorularına ise Avşar “Boşver anlayan, anladı” dedi.

Fatih Ürek’e canlı yayında İzmir Usulü Menemen yaptıran Avşar kızı, Ürek’in yaptığı menemeninin yapılışını izleyen Batuhan Piatti, agresif yüzünü Fatih Ürek’e göstermedi. Batuhan Piatti, menemenin tadına bakıpta düşüncesini söyleyince herkesi şoke uğrattı. Bütün stüdyo Batuhan’dan agresif bir tavır beklerken, Piatti Fatih Ürek’in yaptığı menemen için harika yorumunu yaptı.

Avşar kızı canlı yayında, Batuhan Piatti’ye de Anneler günü sürprizi yaptı. Batuhan Piatti’nin annesi Donatella’nın daha önce yaptığı makarnayı, Piatti’ye tattıran Avşar kızı Piatti’den makarnayı yorumlamasını istedi. Makarnayı annesinin yaptığından haberdar olmayan Piatti ise, makarnanın çok kötü olduğunu söyledi.

Bu sözlerin ardından Avşar kızı, stüdyoya Batuhan’ın annesi Donatella’yı davet etti. Annesini karşısında gören Batuhan ise çok şaşırdı ve annesine sarıldı. Muzip tavırlarıyla bilinen Avşar kızı şaka olsun diye oyuncu Hande Subaşı’nın arabasını da çektirdi. Canlı yayında arabasının çekildiğini gören ve arabasına düşkünlüğü ile bilinen Hande Subaşı “Çizmeyin arabamı” dedi.


BEYAZ GAZETE