Ak Parti Milletvekili Adayı Serbes Serdivan‘da

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ender Serbes, Türkiye‘nin refahı ve büyümenin devam etmesi için AK Parti‘ye oy verilmesini istedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Serbes Serdivan‘da
Milletvekili adayı Serbes, seçim gezilerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Serdivan ilçesini ziyaret eden Serbes, gezmedik mahalle ve köy bırakmadı. Serbes, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Başkanı Osman Çelik ile birlikte Kazımpaşa, Yazlık, Esentepe, Selahiye mahalleri ile Aşağı Dereköy‘ü ziyaret etti.

Vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Serbes, seçimlerde destek istedi. Türkiye‘nin refahı ve büyümenin devam etmesi için AK Parti‘ye oy vermelerini isteyen Serbes, “Beni hepiniz iyi tanıyorsunuz. Benim çocukluğum burada geçti. Ekmeğini yedim suyunu içtim. Sizin evladınızım kardeşinizim. Ben bu partiye kurulduğu günden beri üyeyim ve aktif olarak ne iş verildiyse canla başla koştum. Bu iş Allah rızası için halka hizmet için çıkılan bir yarıştır. Ülkemizin refahı için büyümenin devam etmesi için AK Parti‘ye oy vermenizi istiyorum” dedi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise vatandaşlardan AK Parti‘ye destek olmalarını isteyerek, istikrarın ve güvenin devam etmesi gerektiğini kaydetti. Serbes ve beraberindekiler Selahiye mahallesinde nakış kursu ve ev ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Kaynak: İHA