Adanalı Ülkücüler Yemekte Buluştu

Adana Ülkü Ocakları’nın 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla düzenlediği ‘Gönül Seferberliği Yemeği‘ne bin 125 kişi katıldı.

Adana Ülkü Ocakları’nın 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla düzenlediği ‘Gönül Seferberliği Yemeği‘ne bin 125 kişi katıldı.

        Ülkü Ocakları’nın yemeğine MHP Adana Milletvekilleri Yılmaz Tankut, Muharrem Varlı, MHP’li ilçe ve belde belediye başkanları, ocak başkanları ile çok sayıda davetli iştirak etti. İstiklal Marşı okunarak başlanan yemekte, Adana Ülkü Ocakları’nın 14 aylık faaliyeti sinevizyon gösterisiyle aktarıldı.

        Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat, açılışta yaptığı konuşmada, 1944’de Türk milliyetçilerine reva görülen baskı ve işkenceleri hatırlatarak, aynı bedeli ödemeye hazır olduklarını kaydetti. 12 Haziranda yapılacak seçimlerin önemine değinen Kanat, “Türk milliyetçileri vermiş oldukları mücadele sonucunda milletimizin gönlünde hak ettiği yere kavuşacaktır.” ifadesini kulandı. MHP İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler de, Türk milliyetçilerinin kararlılığını vurguladı ve “3 Mayıs 1944 olayları, baskı, şiddet, kovuşturma ve haksızlıkların bile, milli bir hedefi kendileri için pusula yapmış olanları inançlarından asla vazgeçiremediğini, işkence ve zulümlerin bir işe yaramadığını herkese açıklıkla ispat etmiştir. Bugün de hiçbir güç, milletimize hizmet etme noktasında bizi yolumuzdan, hedefimizden uzaklaştıramayacaktır.” dedi.