Saba Tümer fenalık geçiriyordu

Ünlü sunucu Saba Tümer programında zor anlar yaşadı. Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı, Tümer'den bir kravata düğüm atmasını isteyince, Tümer az daha fenalık geçirecekti.

Saba Tümer fenalık geçiriyordu
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bu Gece programının dünkü bölümüne Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı konuk oldu. Halıcı, Tümer'den kravata düğüm atmasını isteyince, Tümer zor anlar yaşadı.

"Zeka soruları sadece sorularla harflerle olmaz" diyen Halıcı Tümer'den, kravata düğüm atmasını istedi ve nasıl bağlayacağını anlattı. Denemeye kalkan Saba Tümer, "Fenalık geçireceğim galiba, kendi kendi kendime kaşındım" dedi. Tümer, kravatı eline aldıktan sonra "Şimdi böyle tutuyorum" diyerek nasıl tutması gerektiğini sordu.

Halıcı da, "Öyle tutumanız şart değil" deyince Tümer kahkahalara boğuldu ve "Galiba ben yapamayacağım" dedi.

"Ama deneyin" diyen Halıcı'ya Tümer, "Yayında olunca, sunucu kişi olunca bir şey oluyor. Mesela reklam arası olsa yapmış olabilirdim" diye konuştu.

Halıcı da bunun üzerine, "Buna insanın kendine düğüm atması deniyor" ifadesini kullandı.

Tümer, çareyi Emrehan Halıcı'dan müzik dinlemekte buldu. Ancak Tümer Halıcı'nın Ankara Orkestrası ile birlikte batari çaldığı sırada, kafasına taktı ve kravata düğüm atma çalışmalarına devam etti. Zor anlar yaşayan Tümer sonunda bir düğüm atma yolu buldu. Müzik bittikten sonra, Tümer, Halıcı'ya nasıl düğüm attığını gösterdi. Halıcı "Bir daha yapın" dediğinde ise Tümer, tekrar yapamadı.

BEYAZ GAZETE