Esad Yanlıları Antalya‘da
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad yönetimine karşı Antalya‘da bir araya gelen muhalif gruplara karşı Esad yanlıları da Antalya‘ya gelmeye başladı.

kongrenin yapıldığı otele geçti. Muhalifler zafer işareti yaparak havalimanından ayrıldı.
OTELE ALINMADILAR
Esad yanlısı 48 kişilik grup konaklayacakları otel girişinde Esad‘a ait döviz ve pankartlar açınca otele alınmadı. Grup polis eşliğinde otelden dışarı çıkartılırken, kendilerine başka konaklayacakları otel bulmaları söylendi.
Kendisinin tüccar olduğunu belirten Muhammet Kahya, Esad‘ı çok sevgini belirterek, "Biz toplantı için geldik Antalya‘ya. Otele girdiğimizde pasaportlarımızı aldılar, işlemlerimizi yaptılar. Daha sonra buraya gazeteciler geldi biz de onlara burada Beşar Esad‘ın posterini açtık destek verdik. Otel yönetimi de bizim otelden çıkmamızı istedi" dedi.
Öte yandan, Suriye‘de Beşar Esad rejimine karşı çıkan ve baskıyı dünya kamuoyuna anlatmak için bir araya gelen eski parlamenterler, yazarlar, gazeteciler, insan hakları savunucuları ve hukukçulardan oluşan muhalifler, yaşanan süreci değerlendirmek amacıyla bugün Antalya‘da toplandı. 5 yıldızlı Özkaymak Falez Otel‘deki kongre 2 Haziran‘da sona erecek.
