CHP Adayı Erdal Aksünger Buca halkıyla...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Erdal AKSÜNGER, Buca'da ziyaretlerde bulundu.

CHP Adayı Erdal Aksünger Buca halkıyla...

AKSÜNGER, ‘CHP’NİN AİLE SİGORTASI İLE YÜM YURTTAŞLAR ÖZGÜR VE EŞİT BİREYLER OLARAK YAŞAYACAK’

Ziyaretlerine Buca’nın Laleli Mahallesinden başlayan Erdal Aksünger, buradaki esnafın dükkanlarını gezdi. Partisinin oluşturduğu sosyal devlet projeleri çerçevesinde CHP iktidarında esnafın teşviklerle büyüyeceğini belirten Aksünger, belediye bünyelerinde esnaf masaları kurulacağını kaydetti. Erdal Aksünger esnafın sorunlarını dinledi, sorunların çözümü için ilgili birimlerle irtibat kurulacağını söyledi. Halkla sohbet eden Aksünger, ‘CHP’nin aile sigortası ile tüm yurttaşların, kimseye muhtaç olmadan özgür ve eşit bireyler olarak yaşamaları sağlanacak’ diye konuştu.


CHP Adayı Erdal Aksünger Buca halkıyla...


Kuruçeşme Mahallesi Muhtarlığını da ziyaret eden Erdal Aksünger, kahvehanelerdeki vatandaşları selamladı. Kahve halkıyla sohbet eden Aksünger şunları söyledi:

‘Amaç ve idealimiz tek başına iktidar olmak. CHP’nin ürettiği projelerin ve söylemlerinin halkta karşılığını görüyoruz. Toplumda 1977’lerin CHP’nin heyecanı yaşanıyor. İzmir’deki miting bunun çok önemli bir göstergesidir. Onbinlerce kişinin yağmur çamur demeden Gündoğdu’da toplanmasını ancak böyle açıklayabiliriz.’
Erdal Aksünger, daha sonra Buca Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Engin Gündük ve yöneticilerle sohbet eden Aksünger, CHP iktidarında gelecek aydınlık günlerin yakın olduğunu söyledi.

Buca Alevi Kültür Derneği’ne bağlı kursiyerlerin düzenlediği kermesi gezen Erdal Aksünger, dernek yararına bakır işlemeli bir tabak satın aldı.

CHP Buca İlçe Başkanı Selim Bozdağ ile Buca Ufuk Mahallesi’ne de giden Aksünger, burada kahvehane ve esnaf ziyaretleri yaptı. Ardından Şirinyer Forbes’te konaklayan Erdal Aksünger, burada da gençlerin uğradığı kafeleri ziyaret etti. Gençlerle sohbet eden Aksünger, gençlerin sorunlarını dinledi, isteklerini not aldı. Erdal Aksünger, gençlerin toplumsal yaşamın her alanında ortak olduğunu dile getirerek, CHP iktidarında gençliğin siyasete, eğitime, istihdama ve yaşamın her alanına katılımının sağlanacağını belirtti. Aksünger, ayrıca, üniversite öğrencileri için büyük imkanlar sağlanacağını kaydederek, ‘Üniversite burslarını asgari ücret seviyesine çıkaracağız, üniversite harçlarını kaldıracağız’ dedi.