Adana‘da Mhp’Ye Katılımlar

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesinde Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanı Abdurrahman Erkoç ile birlikte yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı MHP’ye katılımlar devam ediyor.

Adana‘da Mhp’Ye Katılımlar
Sarım ilçesinde DP İl Yönetim Kurulu Üyesi Buruk eski Belde Belediyesi Meclis üyesi İsmail Akkoç, Buruk eski Belediyesi DP’li eski Meclis üyesi Hüseyin Şahin, eski Anavatan Partisi’nden Mehmet Aspar, Duran Utancak, Türkiye Değişim Hareketi üyesi Mehmet Uysal ve aileleri ile beraberindekiler MHP saflarına geçti.

Katılım töreninde konuşan MHP İlçe Başkanı Mehmet Özcan, “Ülkemizin birikmiş sorunlarının tek çözüm adresi, huzur ve sigortası olan MHP Sarıçam’da büyümeye devam edecek. Kutlu davamıza omuz veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Katılımcılara üç hilal rozetini takan MHP Adana Milletvekili adayı Ali Halaman da “Bu ilçemizdeki vatandaşlarımız politikaya yatkın, Adana’nın ve ülke meselelerine duyarlı insanlar. Sorunlarında çözüm arama noktasında girişimci insanlar. Buradan daha fazla destek alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Törende Sarıçam Belediyesi Meclis Üyeleri Bilal Güngörmüş, Hacı Ali Yaşar, Ömer Seyfettin Turhan, Bayram Eroğlu, Veysel Ünsal, milletvekili aday adayı Hamit Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Dede ile kalabalık bir partili de hazır bulundu.

Kaynak: İHA