Sadık Dosttan En Sıcak Hizmet

İzmir‘de, petshop dükkanı bulunan Çağdaş Patburun‘un golden cinsi Lucky isimli köpeği, sahibi ile birlikte motor üstünde her gün evlere kedi - köpek maması servisi yapıyor.

Henüz 18 aylık olan golden cinsi köpek, boynuna takılan naylon poşet içerisindeki maksimum 1 kilogramlık kedi - köpek mamasını, sahibi ile birlikte evlere servis ediyor. Lucky ile birlikte hayvan sahiplerine mamaları motor üstünde taşıdıklarını söyleyen Çağdaş Patburun, köpeğinin gün sonundaki en büyük ödülünün mamasını yedikten sonra sahilde gezintiye çıkmak ve çimlerde doyasıya oynamak olduğunu belirtti.

Köpeği ile birlikte sunduğu ilginç hizmet hakkında konuşan Patburun, şöyle konuştu: "Motorumla birlikte uzun süredir evlere kedi ve köpek maması servisi yapıyorum. Lucky‘de bu işin içine soktuk. Serviste benim yardımcım. Çırak olarak başladı ama ustalığa doğru gidiyor. Aramızda mükemmel bir sevgi paylaşımı var. Lucky benim oğlum gibi. Birlikte yemek yiyor, birlikte geziyor, birlikte yatıyor ve birlikte çalışıyoruz. 24 saat birlikteyiz. Aramızdaki sevgi paylaşımını müşterilerimize de yansıtmak istedik ve

kedisi köpeği bulunan müşterilerimize Lucky ile birlikte güzel bir servis yapıyoruz."

Günde farklı oranlarda servis yaptıklarını belirten Patburun, şunları söyledi: "Lucky fazla yormaya özen gösteriyorum. Her servise de onu götürmek istemiyorum. Daha çok onun sevdiği arkadaşlarının bulunduğu servislerde yanımda oluyor. Lucky‘nin de kapasitesi belli olduğu için maksimum 1 kilogramı aşmadan mama taşıyor. Hem eğleniyoruz hem de para kazanıyoruz."

Köpeği ile arasındaki sevginin anlatılamaz bir duygu olduğunu sözlerine ekleyen Patburun, "Onun sevgisi bambaşka. Bu sevgiyi ne annenizde ne babanızda, ne de sevgilinizde hiçbir canlıda yaşayamazsınız. Bu muhteşem bir sevgi. O benim oğlum" dedi.

HAYVAN SAHİPLERİ MEMNUN

Lucky‘nin sahibi ile birlikte çalışarak servis yapmasını memnuniyetle karşılayan hayvan sahipleri de, eğlence ve alışverişin birlikte gerçekleştiğini dile getirdi. Siparişlerin dostluk içinde sunulmasının ayrı bir güzelliği olduğunu ifade eden hayvan sahipleri, "Samimiyetlerinden, kalitelerinden ve doğallıklarından ötürü hizmetten memnunuz" diye konuştular.

Kaynak: İHA