Kamyonetle mağazaya daldılar

ABD' de 2 kafadar, bir mağazayı soymaya kalktı. Hedeflerinde para çekme makinesi vardı. Kamyonetle mağazaya daldılar ama makineyi bir türlü yerinden sökemediler. O anlar güvenlik kamerası kayıttaydı.

Kamyonetle mağazaya daldılar
ABD'nin California eyaletinde bulunan bir mağazaya kamyonet ile giren maskeli 2 hırsız, ATM cihazını çalmayı denedi.

Abd'nin California eyaletinde bulunan bir mağazaya kamyonet ile giren maskeli 2 hırsız, ATM cihazını çalma girişiminde bulundu. Hırsızların kamyonet ile mağaza girip ATM'yi çalma girişimi mağazanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis, görüntülenen hırsızları yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.

Hırsızlık girişimi California'da bulunan bir mağazada meydana geldi. Mağaza önüne gelen hırsızlar, kamyonetle mağazanın içine daldı. Camları kırarak mağazanın içine giren hırsızlar kamyonetten indi. Mağaza içinde bulunan ATM'ye kablo bağlayan hırsızlar, kablonun diğer ucunu ise kamyonete bağlayarak ATM'yi yerinden çıkarmaya çalıştı. 3 dakika içinde birkaç denemeyle ATM'yi yerinden sökmeye çalışan hırsızlar başarılı olamadı. Hırsızlar çalıntı olduğu bildirilen kamyoneti mağazada bırakarak yaya olarak kaçtı.

Mağazadaki hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken mağazada 120. 000 dolarlık hasar meydana geldiği bildirildi. Polis güvenlik kamerasına yansıyan hırsızları yakalamak için araştırma başlattı.