Göreme‘de Şiir Dinletisi

Göreme İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Eda Ünsal ve öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Perilerin Fısıltısı‘ konulu şiir dinletisi, izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Nevşehir‘in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde, Turist Otel konferans salonunda düzenlenen şiir gecesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın okunmasıyla başladı. Geceye, Nevşehir Vali Yardımcısı Ali Murat Kayhan‘ın yanı sıra Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Nevşehir Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Çelik, Okul Müdürü, Erdal Yılmaz, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Hazırlanan slayt gösteriler eşliğinde şiirlerini okuyan öğrenciler, izleyiciler tarafından bol alkış aldı.

Programın sonunda bir konuşma yapan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, bu tür etkinliklerin eğitim üzerindeki etkisini vurguladı. Öğrencilerin hem kendilerini hem de becerilerini geliştirmesi gerektiğini de anlatan Cingil, bu gibi sosyal ve kültürel etkinliklerinde öğrencilerin gelişimine ciddi katkılar sağladığına inandığını ifade etti. Program sonunda, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil‘e, yaptığı konuşmanın ardından Nevşehir Vali Yardımcısı Ali Murat Kayhan tarafından Göreme İlköğretim Okulu adına bir plaket verildi.

Kaynak: İHA