Gökçek: Ankara Ekonomisi Canlanacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın ekonomisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı projelerle hareketleneceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın ekonomisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı projelerle hareketleneceğini söyledi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bilkent Kavşağı önündeki Taksi durağı ve yeşil alanın açılış töreninde konuştu. Gökçek, Başbakan’ın açıkladığı projelerle Ankara’nın ekonomisinin canlanacağını ifade etti. Başbakan’ın açıkladığı projelerle Ankara’nın savunma, sağlık, ulaşım, turizm açısından hareketleneceğini kaydeden Gökçek, Bilkent ve Etlik’te sağlık komplekslerinin yapılacağını dile getirdi. Termal turizm açısından ilçelerin önemli olduğunu kaydeden Gökçek, termal tesislerin artırılması yönünde projeleri olduğunu aktardı. Atatürk Orman Çiftliği‘ni Tarım Bakanlığı‘yla yaptıkları protokol neticesinde belediye olarak kendilerinin işleteceğini belirten Gökçek, bu yıl 44 km metro yapmayı planladıklarını da söyledi.

    Bütün bu projelerin tek partili iktidarlar döneminde ancak yapılabileceğini dikkat çeken Gökçek, koalisyon hükümetleriyle bu tür projelerin yapılamayacağını savundu. Gökçek, bunların başlangıç olduğunu, Ankara’nın daha iyi yerlere geleceğini sözlerine ekledi.

    Konuşmaların ardından taksi durağının açılışını, dualar eşliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner ve AK Parti Ankara milletvekili adayları yaptı.