Ak Partili Akbulut‘tan Chp‘ye Jest

Tekirdağ‘da seçim çalışmalarını sürdüren TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, CHP‘lilere jest yaparak seçim bürolarını ziyaret etti.

Ak Partili Akbulut‘tan Chp‘ye Jest
Akbulut, 12 Haziran öncesi seçim turlarına Barbaros‘ta devam etti. AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı‘nın düzenlediği seçim programına katılan Ziyaeddin Akbulut, Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral, İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Baran, İlçe yöneticileri Hamit Orhan, Atilla Çetin, AK Partili Tekirdağ Belediye Meclisi Üyesi Nevzat Bahar ile İl Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri Barbaros beldesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Halkın yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan AK Partili heyet, vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, sohbet etti. Barbaros Belediye Başkanı Fikret Yılmaz‘ın da katıldığı seçim turunda Barbaros‘ta yaşayan vatandaşlara seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Akbulut, AK Parti‘nin 2023 vizyonuna ilişkin detayları açıkladı. AK Parti iktidarı döneminde Türkiye‘nin birçok sorununun çözüme kavuştuğunu ve ülkenin topyekun bir kalkınma içerisine girdiğini söyleyen Ziyaeddin Akbulut, "Sizlere hizmet için buradayız.

Sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Amacımız Türkiye‘yi hak ettiğimiz yerlere getirmek. Bunları da sizlerin desteği ile inşallah yapacağız. Hedefimiz 2023 diyoruz" dedi.

Akbulut, Barbaros beldesindeki seçim turunda bir de jest yaparak Cumhuriyet Halk Partisi‘nin(CHP) Barbaros‘taki seçim bürosunu ziyaret ederek, partililerle tokalaştı. CHP‘lilere 12 Haziran seçimlerinde başarılar dileyen Akbulut, seçim sonucunun Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynak: İHA