Yardımsever Hanımlardan Anlamlı Kermes

Oltu Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nce dar gelirli ailelere yardım amacıyla kermes düzenlendi. Oltu Kültür Eğitim ve Soysal Yardımlaşma Derneği temsilcileri, Oltulu yardım sever hanımların yaptıkları yöresel yemekleri kermese gelen misafirlere ikram ettiler.

Yardımsever Hanımlardan Anlamlı Kermes
Oltu Kültür Eğitim ve sosyal yardımlaşma Derneği başkanı İsa Kaya, kermesten elde edilen gelirleri ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyarete ederek yardımda bulunacaklarını kaydetti.

Oltu Erzurum caddesi üzerinde düzenlenen kermesin açılışına AK Parti millet vekili adayı İbrahim Aydemir, Oltu belediye başkanı İbrahim Ziyrek AK Parti İlçe başkanı Fuat Demir ve parti meclis üyeleri ilçe müftüsü yardımcısı Dursun Aslan ile çok sayıda hayır sever vatandaş katıldı. Müftü yardımcısı Dursun Aslan tarafından yapılan duanın açılış kurdelesi AK Parti Milletvekili adayı Aydemir ile Oltu belediye başkanı Ziyrek tarafından kesildi. Sergilenen ürünleri beğenen katılımcılara yöresel yemek olan mantı ikram edildi. Dernek Başkanı İsa Kaya Milletvekili adayı ve belediye başkanına çeşitli hediyeler verdi. Kermes 20 gün süreyle açık kalacak.

Kaynak: İHA