Mhp’Li Öztok Çukurova’Da Moral Depoladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Cahit Öztok 100’üncü Yıl mahallesine düzenlediği gezide, esnaftan yoğun ilgi gördü. Bölgedeki esnafı tek tek gezen ve büyük çoğunluğundan desteğini alan Öztok, 100’üncü yılda moral depoladı.

Mhp’Li Öztok Çukurova’Da Moral Depoladı
MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, 100’üncü Yıl Mahallesi esnafını ziyaret etti. Vatandaşla kucaklaşan MHP adayı Cahit Öztok, esnaf sorunlarını dinleyip, “Adana ses verecek bizde Mecliste Adana’nın sesi olacağız” dedi. 100’üncü Yıl Mahallesi ziyaretinde Sağlık Ocağına da giren Öztok, hastalara acil şifalar diledi. Sağlık ocağı doktorları ve personeliyle sohbet eden MHP milletvekili adayı Cahit Öztok, Sağlık sistemini eleştirdi. Özlük haklarından yeni çıkan kanunlara kadar birçok alanda AKP Hükümeti’nin en büyük darbelerden birini sağlık sistemine ve sağlık emekçilerine vurduğunu belirtti.

Sokakta, işyerlerinde, sağlık ocağında vatandaşla kucaklaşan ve “Girmedik ev sıkmadık el bırakmayacağız ” sloganıyla ziyaretlerini sürdüren Cahit Öztok’a halk büyük ilgi gösterdi. Belediye otobüsünde yolculuk eden vatandaşlar, otobüsü durdurarak Öztok’la tokalaşıp yollarına öğle devam ettiler. 100’üncü yıl mahallesi sokaklarını karış, karış gezen MHP 4’üncü sıra Milletvekili adayı Cahit Öztok, bahçesindeki ağaçları budayan bir nineye de yardım etti. Bahçe makasını eline alarak gülağacı’nın dallarını budayan Öztok’a yaşlı nine “ evladım AKP’yi de böyle budarsın İnşallah” diyerek önce kendini sonra çevredekileri kahkahalara boğdu.

GENÇLERİN GELECEĞİ İPOTEK ALTINA ALINDI

Mahalle ziyaretinde kahvehanelere de giren Cahit Öztok, vatandaşlarla sohbet etti. Her vatandaştan bin ah işiten Öztok, MHP hükümetinin, eğitim sağlık ve esnaf sorunlarına çözüm üretecek projelerini anlattı. Ülke gündemine bakıldığında sadece kan, göz, yaşı, yolsuzluk ve skandallar olduğuna ifade eden MHP adayı Cahit Öztok, gündemin ilk sorununa değinerek gençlerin geleceğine, şifre skandalıyla ipotek koyulduğunu söyledi. Öztok, 100’üncü Yıl Mahallesi sakinlerin gösterdiği ilgiden son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA