Matlı‘ya Çiftçilerden Destek

AK Parti Bursa milletvekili adayı Önder Matlı, seçim bölgesi Karacabey‘de Ziraat Odası‘nı ziyaret etti.

Ziraat Odası‘nı ziyaret eden Önder Matlı, Oda Başkanı Hasan Karahasanoğlu ve Meclis Başkanı Nuri Karaca tarafından karşılandı. Karahasanoğlu, Matlı‘nın milletvekili olarak Ankara‘ya gideceğine inandıklarını belirterek, ‘‘Sayın Matlı‘nın meclise gittiğinde kapılarının bizlere açık olacağına ve çiftçi kardeşlerimizin meselelerine çözüm üretmek için elinden geleni yapacağına inanıyorum‘‘ dedi.

Bu bölgeden seçilebilecek tek adayın Önder Matlı olduğunu ifade eden Ziraat Odası Meclis Başkanı Nuri Karaca da, ‘‘ Başka birini desteklememiz söz konusu olamaz. Biz elimizden geldiği kadar destekçisi olacağız. İnşallah kendisini mecliste göreceğiz. Ben buna inanıyorum. Seçildiği takdirde çiftçilerimizin meselelerini kendisine ileteceğiz‘‘ şeklinde konuştu.

Karacabey‘de doğmuş ve doymuş birisi olarak hizmet için bu yola çıktığını söyleyen milletvekili adayı Önder Matlı, Karacabey Ziraat Odası ve çiftçilerle çalışmanın kendisine güç vereceğini belirtti. Tarım konusunda bilgi eksikliğinden ötürü sıkıntılar olduğunu savunan Matlı, ‘‘Tarım dünyada ve ülkemizde giderek artan bir öneme sahip. Ben bu sektörden gelen birisi olduğum için, sizlerden fikir ve destek istiyorum. Eğer birlikte hareket edersek bu meseleleri çözeceğimize inanıyorum. Bana destek vermeniz ben çok mutlu ediyor. 12 Haziran‘dan sonra kapım herkese açık olacaktır. El ele, kol kola çalışarak bütün sorunların üstesinden geleceğiz. ‘‘ dedi.

Matlı, daha sonra Süt üreticileri Birliği, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Müftülüğü ve Sultaniye Köyüne ziyaretlerde bulundu.

Kaynak: İHA