Kocaoğlu‘ndan Geçmiş Olsun Mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Organize Suçlar Şube Müdürlüğü‘nde 2 gündür gözaltında olan belediye personelini sağlık kontrolünden dönüşü sırasında karşılamak üzere Yeşilyurt‘ta bulunan Emniyet Binası önüne geldi.

Kalabalık bir grup tarafından alkışlarla karşılanan Kocaoğlu, 2 gündür gözlem altında bulunan mesai arkadaşlarına geçmiş olsun demek için geldiğini belirtti. Belediye personelinin bir an önce çıkıp mesailerine başlamasını dilediğini belirten Kocaoğlu, "Soruşturma ile ilgili ifadesini veren arkadaşlardan öğrendiğime göre kültür sanat etkinlikleri ile ilgili iddialar ile telefon dinlemeleri varmış. İnandığım, güvendiğim arkadaşlarım. Yanlış bir şey yapacak değiller. Kişisel menfaatlerini sağlamak için bu

tür şeyler yapmaları mümkün değil. Arkadaşlarıma güveniyorum. En kısa zamanda adaletin yerini bulmasını ve salıverilmelerini talep ediyoruz. Biz dürüst ve onurlu insanlarız" dedi.

Emniyet müdürlüğü önünde yakınları gözaltında olan vatandaşlara geçmiş olsun diyen Kocaoğlu, personelin sağlık kontrolünden dönmesini bekledi.

Kaynak: İHA