Keles‘e Modern Hastane

Dağ yöresi ile ova arasında hiçbir farkın olmadığını belirten AK Parti milletvekili adayı Canan Candemir Çelik, Keles‘e en yakın zamanda modern bir hastanenin yapılacağını söyledi.

Keles‘e Modern Hastane
Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti milletvekili adayı Canan Candemir Çelik, AK Parti Keles İlçe Başkanı Yaşar Keskin ve parti mensubu arkadaşları ile beraber Keles Toplum Aile Sağlığı Merkezi‘ndeki hastalarla görüştü. Çelik, daha sonra Keles Kaymakamı Abdülkadir Duran‘ı ve Keles Belediye Başkanı Süleyman Konak‘ı ziyaret etti. Delice ve Baraklı köyündeki vatandaşların da derdini dinleyen Çelik, şehir merkezindeki bir öğrenci yurdunun kermesinden şal satın aldı.

Bursa‘nın dağ ilçelerine AK Parti ile beraber hizmetin geldiğini ifade eden Çelik, popülist söylemlerin Türkiye‘ye çok şey kaybettirdiğini söyleyerek, "Bunu böyle yapacağım, parasız vereceğim‘ diyen ifadelerden biz çok şey kaybettik. Türkiye, lider bir ülke haline geldi. Bugüne gelmek kolay olmadı. Memuruna maaş ödeyemeyen bir durumdan artık Hazine‘si dolu bir duruma geldik. Bütün dünyanın gözü bizim üzerimizde. Sivil bir anayasa yapmanın cesaretini milletimiz bize 12 Eylül‘de verdi. İnşallah 12

Haziran‘da tamamen sivil anayasa yaparız" dedi.

"KELES‘E MODERN HASTANE YAPILACAK"

Dağ yöresindeki vatandaşların daha fazla hizmet alması için çalışacaklarını kaydeden Çelik, modern bir hastanenin de müjdesini vererek, "Dağ ve ova ilçesi arasında fark yok. Keles‘te yol ve hastane yetersizliği var. İnşallah 12 Mayıs‘ta yol çalışması başlayacak. Sağlık Bakanlığı, yeni hastane için gerekli çalışmaları başlattı. En kısa zamanda bu konu çözüme kavuşacak. Keles, modern bir hastaneye sahip olacak" diye konuştu.

Öğle yemeğinde kadınlarla bir araya gelen Çelik, "Kadınların çalışmaları bizler için önemli. Kadınlar ülkenin kılcal damarlarıdır. İnşallah 12 Haziran‘da birlikte bu işi başaracağız. Türkiye artık alan el değil, veren el oldu. Hepimize çok büyük görevler düşüyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA