İlhami Yılmaz‘dan Devrek Kaymakamı Öner‘e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner‘i ziyaret etti.

İlhami Yılmaz‘dan Devrek Kaymakamı Öner‘e Ziyaret
MHP Zonguldak milletvekili adayları İlhami Yılmaz ve Oğuz Turhan, Devrek İlçe Kaymakamı Hüseyin Öner‘i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Yılmaz ile Turhan‘a MHP Devrek İlçe Başkanı Ayhan Danacı ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Öner, İlhami Yılmaz ve Oğuz Turhan‘a teşekkür etti. Bütün adaylara başarılar dileyen Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, sorunsuz bir seçim süreci yaşanmasını istediklerini kaydetti. Öner, “Ülkemiz bir seçim süreci yaşıyor. İnşallah huzurlu ve sorunsuz bir seçim süreci yaşarız. Adaylarımızın hepsine başarılar diliyoruz” dedi.

MHP Zonguldak 1.sıra Milletvekili Adayı İlhami Yılmaz, hilesiz, sorunsuz bir seçim ve seçim süreci istediklerini ve dilediklerini söyledi. Yılmaz, “Biz Türkiye‘de seçimlerin adil yapıldığına inanmıyoruz. Özellikle, LYS; LGS; KPSS sınavlarında Türkiye‘de sahtekarlığın resmen ispat edildiğini görüyoruz. Seçim günü sandık başında duracak arkadaşların gözetimi iyi yapmasını istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA