İçişleri Bakanı Kars’Tan Ayrıldı

İçişleri Bakanı Osman Güneş ve beraberindeki heyet, Kars’tan ayrıldı.

İçişleri Bakanı Kars’Tan Ayrıldı
Önceki gün akşam saatlerinde Kars’a gelerek Kars Valiliği, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’na ziyaret gerçekleştiren İçişleri Bakanı Osman Güneş, incelemelerinin ardından helikopter ile Kars’tan ayrılarak Iğdır’a gitti.

İçişleri Bakanı Osman Güneş ile birlikte Kars’a gelen Emniyet Genel Müdür Vekili Mustafa Bahrettin Demirer ve Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Başkanı Tümgeneral Hüseyin Güçlü, Hasan Harakani Türbesi’ni ziyaret etti. Misafirlere Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, eşlik ederek türbe ve Kars Kalesi hakkında bilgiler verdi.

İçişleri Bakanı Osman Güneş Kars Havaalanında yaptığı açıklamada Kars’a tekrar geleceğini söyledi.

Bakan Güneş; “Kars’ın güzelliğini duymuştuk, şimdi buna şahit olduğumuz içinde çok mutluyuz. Kars bizim için çok önemli. Kars bizim gönlümüzde çok büyük yere sahip bir serhat şehrimizdir. Bu Kars’a ilk gelişimdi kısa kalmak zorundaydım. Ama tekrar gelip gezemediğim yerleri gezip, göremediğim güzellikleri de göreceğim” dedi.

Bakan Güneş, Emniyet Genel Müdür Vekli Mustafa Bahrettin Demirer ve Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Başkanı Tümgeneral Hüseyin Güçlü ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait helikopterle Iğdır’a hareket etti.

Bakan Güneş ve beraberindekileri, Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Jandarma Komutanı Albay Muhittin Yoran ve İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek uğurladı.

Kaynak: İHA