Bakan Gönül‘den Miting Gibi Seçim Ofisi Açılışı

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, partisinin 3. sıra milletvekili adayı Menderes Türel‘in seçim ofisinin açılışını yaparak, AK Parti saflarına katılan bin yeni üyenin içinden beş kişiye temsili olarak parti rozetlerini taktı.

12 haziran genel seçim çalışmalarına, seçim bölgesi Antalya‘da devam eden Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, partisinin 3. sıra milletvekili adayı Menderes Türel‘in Kepez ilçesi Kanal mahallesi Sakarya Bulvarı üzerindeki seçim ofisinin açılışını yaptı. Bakan Gönül, seçim ofisi önündeki platforma çıkarak halkı selamlarken, kendisine bir Antalyaspor taraftarı tarafından Antalyaspor atkısı hediye edildi.

Burada coşkulu bir kalabalığa boynunda Antalyaspor atkısı ile hitap eden Bakan Gönül, "AK Parti‘yi bir avuç insan olarak kurmadık, milletin kendisi kurdu" dedi.

Başbakan‘ın Menderes Türel‘i evladı gibi sevdiğini hatırlatan Bakan Gönül, "Başbakan‘ın yanında olan birisi olarak Türel‘in belediye başkanlığını kaybetmesi ile ne kadar üzüldüğünü anlatamam. Evladının haksızlığa uğradığını hissetti ki milletvekili adayı gösterildi. Türel‘i parlamentoya gönderecek misiniz? Ankara‘da Antalya‘yı temsil imkanı verecek misiniz? Onun hizmetleri ile yeniden iftihar edecek miyiz? O halde biz de birbirine dayanmış tam bir takım halinde Antalya‘nın hizmetinde olacağız. Tüm takım

arkadaşlarımızla partimizin en küçüğünden en büyüğüne kadar korkmadan, yorulmadan, gecemizi gündümüze katarak Antalya‘nın hizmetinde olacağız. Sizden aldığımız güçle milletimizin istikbali daha da parlak olacak" diye konuştu.

"BİZİM DERDİMİZ ANTALYA‘NIN EN İYİ HİZMETİ ALMASIDIR"

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Antalya 3. sıra milletvekili adayı Menderes Türel, "Antalya‘nın önü açıktır. Antalya‘nın son birkaç senedir, belki de iki senedir hayal kırıklıklarını tamir etme zamanı geldi" dedi.

Türel şöyle konuştu: "Değerli arkadaşlar bugün AK Parti bu ülkede halk demokrasisini getirmek için çok önemli adımlar atmıştır. Bugün artık Türkiye‘nin farklılıklarının zenginlik kabul edildiği anlayış Türkiye‘yi bütünleştirme projeksiyonudur. Muhalefetin yaptıkları ile çok fazla ilgilenmemeye çalışıyoruz. Biz her zaman birlik beraberlik içinde hareket edeceğiz. Yolumuza devam edeceğiz. Böyle bir ortamda derdim eleştiride bulunmak değildir. Şahıslarla sorunumuz olamaz. Bizim derdimiz Antalya‘nın gerekli

hizmeti almasıdır. Bizim Antalya‘da 95 bin üyemiz var. Kadın hakları diyorlar ya kadın savunuculuğu diyorlar ya, kadına şiddet onunla ilgili de bir şey demeyeceğim. Bugün Antalya‘da en ön sırada seçilebilir bir sırada aday olan tek kadın vekil adayı Gökçen Enç‘tir. İşte AK Parti‘nin farkı. Biz bir açılış yapıyoruz. Tüm AK Partili başkanlar burada. Bazıları bir araya bile gelemiyorlar. Bu da AK Parti farkı. Muhalefet birbirini yiyor ama biz, omuz omuza yolumuza devam ediyoruz. Çünkü durmak yok yola devam"

şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AK Parti saflarına katılan bin yeni üyeden beşine parti rozetlerini taktı. Daha sonra Bakan Gönül, Avrupa Konseyi Parlementeler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Hüseyin Samani ve diğer milletvekili adayları seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Gönül ardından Antalya‘da yaşayan Erzincanlıların kurduğu Erzincanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği‘ni ziyaret etti.

Kaynak: İHA