Aydemir Seçim Karargahı Açtı

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları ve seçim karargâhının açılışı için geldiği Oltu‘da büyük bir teveccühle karşılandı.

Aydemir Seçim Karargahı Açtı
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Erzurum milletvekili adayı İbrahim Aydemir, "Başbakanın milletimizin gönlüne yaktığı meşalenin ışığıyla bizlerde halkımızın teveccühüne mazhar oluyoruz." dedi.

"Sadece şahsımız değil, özellikle Başbakanımız ve Genel Başkanımız Erdoğan‘ın bu millete sevdası, vatandaşlarımızdan büyük karşılık bulmaktadır" diyen Aydemir, seçim çalışmalarını büyük bir heyecanla sürdürdüğünü dile getirdi.

Oltu ilçe merkezinde sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra tüm esnafı ziyaret ederek, vatandaşın kapısını çalan Ak Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, "Başbakanımızın bizlere söylediği gibi sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmak istemiyoruz. Bunun içinde son güne kadar ulaşabildiğimiz her yere gideceğiz. Halkımızla bir araya gelip görüş alışverişinde bulunacağız. Oylarına talip olacağız. Ak Parti iktidarı boyunca rahat bir nefes alan esnaf ve köylümüz bu seçimlerde de kendisine hizmet eden partimize gereken ilgili gösterecektir" dedi.

BAŞBAKAN İLE MİLLET ARASINDAKİ SEVDA KARŞILIKLI

Seçim gezileri boyunca Erzurumluların yoğun ilgisiyle karşılandıklarını dile getiren Aydemir, bu ilginin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hizmet kervanına olduğunu söyledi.

Oltu‘ya yönelik yaptığı bu ziyarette Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve Ak Parti İlçe Başkanı Fuat Demir‘in yanı sıra kendisine parti yöneticilerinin de eşlik ettiği Milletvekili adayı Aydemir, "Sadece bizi seven değil, özellikle sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarının ilgisine mazhar oluyoruz. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Erdoğan‘ın bu millete sevdası, vatandaşlarımızdan büyük karşılık bulmaktadır. Gözlemimiz şudur ki, onun başında olduğu bir partiyi, milletimiz baş üstünde tutmaktadır" diye konuştu.

TOPLUMUN HER KESİME HER ZAMAN DESTEK VERİYORUZ

Oltu‘da Ak Parti iktidarının özellikle tarım ve hayvancılık alanlarındaki hizmetlerini anlatan Milletvekili İbrahim Aydemir, esnaf ve ticaret odalarını da ziyaret ederek hizmet kervanının devam ettiğini ve bir 4 yıl daha bu kervanın yürümesi gerektiğini söyledi.

"Her alanda sağlanan büyüme ve gelişmeler, tarım ve hayvancılık sektöründe de ciddi hamleleri beraberinde getirmiştir" diyen İbrahim Aydemir, esnaflara yönelikte bir dizi desteğin verildiğini de hatırlattı.

Türkiye‘nin geride kalan 8,5 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde sürekli bir değişim ve gelişim kaydettiğini aktaran Aydemir, "Biz sadece seçim dönemlerinde musluk açan bir anlayışı değil, toplumun her kesimine her zaman, her dönem destek veren katkı sağlayan bir anlayışı benimsedik. Elbette sorunları sıfıra indirdiğimiz söylenemez. Ama sorunların birçoğunu çözüme ulaştırıp, devam edenleri ise minimum düzeye indirmiş bulunuyoruz. Bizler gerçekçi politika yapıyoruz. Halkı kandırmıyoruz. Boş ve gerçekleşmesi imkânsız vaatlerde bulunup da bu halka yalan söylemiyoruz. Halkımız her şeyin farkında. Yaptığımız tek şey: Sadece çalışmak. Allah‘a şükür, çalışmalarımızın semeresini de alıyoruz. 12 Haziran seçimleri çalışmalarımızın halktaki karşılığının göstergesi olacak ve Erzurum tarihte bir partiye verdiği en fazla oyu, bu seçimlerde Ak Parti‘ye verecektir." Dedi.

İlçe merkezindeki ziyaretlerini tamamlayan Ak Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Oltu’ya bağlı Ayvalı Köyü’ne giderek, köylülerle bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat boyunca köylülerle beraber olan Aydemir, köylülerin sorunlarını dinledi. Ayvalı köylüleri, İbrahim Aydemir’i sıcak bir şekilde karşılarken köylülerden oy istemeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: İHA