Ak Parti‘li Adayların Seçim Gezileri

AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, "Bizim derdimiz milletvekili seçilmek değil, milletvekili kalmak da değil. Bizim Ordu‘yu büyük Ordu yapmak, altın Ordu yapmak, Karadeniz‘de marka olmuş bir il yapmak gibi bir derdimiz var. Ülkemizi lider ülke yapmak, saygın bir ülke yapmak, gibi bir derdimiz var” dedi.

Ak Parti‘li Adayların Seçim Gezileri
Ordu Milletvekili Adayı ve AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, beraberinde milletvekili adayları ile birlikte Çaybaşı ilçesi İlküvez beldesini ziyaret etti. İlçe girişinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Ordu Milletvekili adayları İdris Naim Şahin, Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal, İhsan Şener, Harun Çakır, Mustafa Çaya, İl Başkanı Hüseyin Akyol, yol boyunca büyük ilgi gördüler.

İlküvez Belediye Meydanında katıldığı açık hava toplantısında gövde gösterisi yapan AK Partili adalardan Mustafa Hamarat, yaptığı konuşmada, bugüne kadar İlküvez‘e ne vaad edildiyse hepsinin yapıldığını vurgulayarak, “Bazıları gibi bu meydana gelip bir sürü vaatlerde bulunup, sonra çekip gitmedik, hep içinizde olduk. Birilerinin aksine, söz verdik ve yaptık, yaptıklarımızı sizlerle geldik paylaştık" dedi.

Şimdi başka bir döneme hazırlandıklarını vurgulayan Hamarat, yeni dönemin köyler, beldeler, ilçeler ve il merkezi açısından kırk yıl bereketinde geçeceğini savundu.

“BİZİM DERDİMİZ BAŞKA”

İlküvez meydanında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Genel Sekreteri Ordu Milletvekili adayı İdris Naim Şahin de, İlküvez‘e milletvekili olmak, milletvekili kalmak derdiyle gelmediklerini, asıl dertlerinin başka olduğunu belirtti. Şahin, “Bizi hangi dert yollara, yollarınıza düşürüyor? Bizim çok büyük hedeflerimiz var, başkalarının hayal bile edemeyeceği projelerimiz var. Bizim Ordu‘muzu, büyük Ordu yapmak, altın Ordu yapmak, Karadeniz‘de marka olmuş bir il yapmak gibi bir derdimiz var. Ülkemizi lider ülke yapmak, saygın bir ülke yapmak, gibi bir derdimiz var. Bizim derdimiz, milli birlik ve kardeşliktir, komşularıyla kavga etmeyen, mazlumlara merhamet elini uzatan, dışarıya mahkum olmayan, borç alan değil, borç veren, dünya ile arasında ki vizeleri kaldırmış bir ülke olmaktır. Bizim derdimiz, kendi savaş gemilerini, uçaklarını yapan, teknolojisini üreten, geliştiren, kendi uydusunu yapan, onurlu ve saygın, aynı zamanda lider bir ülke olmaktır. İşte bizim derdimiz budur. İşte bu derdin çaresi ise şuan meydanlardadır” dedi.

“GÖLGE ETMESİNLER”

Şahin, konuşmasında şunları söyledi: “Sözde, karar da sizindir. İşte benim ve diğer milletvekili adayı arkadaşlarımın bu derde çare bulmak için, gereken çok nefesi, coşacak büyük yüreği vardır. Bu coşku dolu ve yürekli insanların ilimizi Karadeniz‘in en büyük ili, en gelişmiş ili yapma hedefi vardır. O yüzden bizi bir birimizden ayırmayın, 6‘mızı da birlikte meclise gönderin. Biz ekip olarak ilimizin yöremizin, köylerinde, beldelerinde, ilçelerinde ayak basmadık Ordu toprağı, sıkmadık el, kucaklamadık insan bırakmayacağız, Altın Ordu‘muzun altın kalpli insanlarının asaletine yakışır şekilde büyük Ordu‘yu kurmak için durmadan, yorulmadan, sıkılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu meydanlara öylesine gelen, sonra da çekip gidenlerden değiliz. Biz bu meydanlara 2002‘den bu yana hizmetin kitabını yaza yaza, hayal bile edilemeyeni yapa yapa geliyoruz. Milletimizin huzuruna anlı ak, başı dik geliyoruz. Sorunları çöze çöze geliyoruz. Sorunun değil çözümün parçası ola ola geliyoruz. Şimdi çıkmış birileri çözülmüş işleri bile düğümleme derdinde. Çözülmüş işleri yeniden soruna dönüştürme çabası içinde. Ne dedikleri bile belli değil. Biri çıkıp, ‘yapacağım‘ diyor. Biri kalkıp, ‘gerek yok" diyor. Bari gölge etmeyin, bu millet sizden başka ihsan istemez.”

Kaynak: İHA