Ak Parti’De “Birlik” Toplantısı

AK Parti 4. Kütahya Milletvekili Adayı Vural Kavuncu‘nun daveti üzerine tüm AK Parti camiası İlçe Teşkilatındaydı. Kavuncu, burada yaptığı konuşmasında partililere 12 Haziran seçimleri adına ‘birlik ve beraberlik‘ çağrısında bulunurken, partililer de bu çağrıyı yerinde bularak ‘kenetlenme‘ kararı aldı.

Ak Parti’De “Birlik” Toplantısı
AK Parti Kütahya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vural Kavuncu, AK Parti İl Teşkilatı‘nda partililerle bir araya gelerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Kavuncu, "Bazen bize bazı olumsuzluklar geliyor. Bu olumsuzluklar hakkında hepinizin huzurunda şunu söylemek istiyorum. Hiç kimse bana kiminle konuşmamam, kiminle çalışmamam ve de kiminle yan yana aynı fotoğraf karesi vermemem gerektiğini asla söylemesin. Elinde bilgi belge olmadan dedikodulara son ve-relim" dedi.

"Çatlak seslerle ve kırgınlıklarla asla işimiz olamaz" diyen Kavuncu, bunların hepsinin gerek parti gerekse de bu memleketin iyiliğini istemeyen babadan kalma kavga siyaseti yapan insanların işi olduğuna işaret etti. "Bunların hepsini bir kenara bırakacağız" diyen Kavuncu, "Bu davaya gönül veren herkes bizim içimizdedir. Biz biriz, diriyiz ve iriyiz. Üretilen dedikodulara ve yapılmak istenen provakasyonlara taviz vermeyelim" diye konuştu.

Siyasetin bir demokratik anlayış olduğunu söyleyen Kavuncu, "Bizde ikiyüzlülük yoktur. Bizde dedikodu yoktur. Hiç kimse birbirine böyle konuşmasın. Aranızda nazik olun. Ak Parti‘nin ve bu davanın gerektirdiği zerafete hepimiz sahip olalım" ifadesini kullandı.

"Bizler ortak akıla önem veren insanlarız" diyen Kavuncu sözlerini şöyle sürdürdü: " Bunun için mutlaka aramızda istişare toplantılarının devamlı yapılması gerekir. Bu ekip işidir. Siyasetin tarzı da yapısı da artık değişmiştir. Kütahya‘nın en büyük konusu birlik ve beraberlik durumudur. Bizim bu değirmene su taşımamız gerekiyor."

Kavuncu ideallerin kalıcı olduğunu belirte-rek, "Burada başta ben olmak üzere hiç kimse kalıcı değildir" ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA