Devlet Bakanı Bülent Arınç Ödül Verdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Birlik Vakfı tarafından düzenlenen ‘Yaşayan Değerler‘ isimli ödül törenine katıldı.

Devlet Bakanı Bülent Arınç Ödül Verdi
Teyyare Kültür Merkezi‘nde düzenlenen ‘Yaşayan Değerlerimiz‘ gecesine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç‘ın yanı sıra Bursa Valisi Şahabettin Harput, Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Alacalı ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Bakan Bülent Arınç, Prof. Dr. Osman Yumakoğlu‘ndan övgüyle bahsederek, "Her zaman ümitliydi. 28 Şubat‘ın en acı günlerini yaşadı. Bugün gördükleri ile ben çok mutlu olduğunu düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda bizimle buluşur. Osman ağabey hepimizin

abisi. Ben bazen ona ‘Aksakal‘ derdim. Dünyanın her tarafı ile ilgiliydi. Dünyanın neresinde bir teşkilat güçlenmişse, Osman ağabeyin orada katkısı olmuştur" dedi.

Birlik Vakfı‘nı takdir ettiğini ifade eden Arınç, "Yine bizim ocağımız, yine gençlerin ocağı. Güzel yetişen insanların hepsinin bir vakfı olduğunu hepimiz bilmeliyiz. Herkesin sokaklarda bağırdığı günlerde onlar da mitingler yaptı ama güzel şeyler söylediler" diye konuştu.

İlim dalında ödüle layık görülen Prof Dr. Yunus Vehbi Yavuz, plaketini ve hediyesini Bakan Bülent Arınç‘ın elinden aldı. Hizmet dalında ödüle layık görülen Prof Dr. Osman Yumakoğlu‘na ise, hasta yatağından internet kanalıyla bağlantı yapılarak ödülü verildi.

Kaynak: İHA