Başkan Zolan, Tbb Encümen Üyeliğine Seçildi

Türkiye Belediyeler Birliği‘nin (TBB) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı‘nda Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, encümen üyeliğine seçildi.

Başkan Zolan, Tbb Encümen Üyeliğine Seçildi
Toplantının açılış konuşmasını Birlik Başkanı Kadir Topbaş yaptı. TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, öncelikle birliği kuran ve bugünlere gelmesine vesile olan yöneticilere ve çalışanlara teşekkür etti.

TBB Meclisi Olağan Genel Kurulu‘nda, gündem maddeleri görüşüldü. Gündemde, birlik başkanlığı seçimi yapılarak TBB Başkanlığı‘na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş tekrar seçildi. Seçimlerde, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz meclis 1. Başkan Vekilli, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz da Meclis 2. Vekilliğine getirildi. Seçimlerde ayrıca, encümen üyeleri de belirlendi. Buna göre Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, encümen üyesi oldu. 1 yıl görev yapacak

encümen üyeleri ise şöyle:

"Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçüker, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ve

Çaltı Belediye Başkanı Osman Yılmaz."

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alarak, birliğe emeği geçen herkese teşekkür etti ve daha etkin, daha verimli olunabilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Kaynak: İHA