Figen Sarıdağ Teknomarket'teydi

Figen Sarıdağ, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Teknomarket programına konuk oldu. Teknoloji sorularını yanıtlayan Figen Sarıdağ, teknolojiyi ne seviyede kullanıyor hep beraber öğrenelim...

Teknomarket 48. programında dopdolu içeriklerle Beyaz TV ekranlarından izleyicilerin beğenisine sunuldu. Esra Özyürek'in sunduğu ve video oyun bölümünü Beyaz Gazete video oyunları sorumlusu Talha Turhal'ın hazırladığı Teknomarket, son bölümünde DiRT 3 ve The Witcher 2'yi inceledi.

Program sonlanırken ünlü röportajı ekranlara geldi. Bu sefer konuk Figen Sarıdağ'dı...

Güzel sanatçı Figen Sarıdağ, Teknomarket'e katılarak teknoloji sorularını yanıtladı. Teknolojiyle arasını iyi tutmaya çalışan sanatçı özellikle akıllı telefonlarla çok ilgilendiğini dile getirdi. Özellikle sosyal paylaşım sitelerini kullanan Sarıdağ, Twitter ve Facebook'u yeterli şekilde kullandığını söyledi. Böylece fanlarına rahatça da ulaşabiliyor.

Web sitesinin de yakında yayında olacağını belirten Figen Sarıdağ, fanlarının sorularına kendi cevap vermeye çalışdığının da altını çizdi. Figen Sarıdağ'ın röportajını haberin devamından izleyebilirsiniz.

Beyaz Gazete