Dirt 3 ve The Witcher 2 video inceleme

Teknomarket yeni programında Dirt3, The Witcher 2, Assassin's Creed Revelations ve Call of Duty Modern Warfare 3'ü ekranlara taşıdı. Bu zengin içeriği kaçırmayın.

Dirt 3 ve The Witcher 2 video inceleme
Teknomarket 48. programında dopdolu içeriklerle Beyaz TV ekranlarından izleyicilerin beğenisine sunuldu. Esra Özyürek'in sunduğu ve video oyun içeriğini Beyaz Gazete video oyunları sorumlusu Talha Turhal'ın hazırladığı Teknomarket, son bölümünde DiRT 3 ve The Witcher 2'yi inceledi.

DiRT 3, gelmiş geçmiş en iyi Rally oyunun halefi. Codmasters'ın geliştirdiği oyun yeni içerikleri, gelişen grafikleri ve gerçekçi sürüş dinamikleriyle şimdiden yılın en iyi araba yarışı oyunu olmaya aday. Ek olarak DiRT 3 raflarda yerini almış durumda.

Suikastçılar iş başında! The Witcher 2 ile rol yapma tadına varacaksınız. Gerald yine düşmanlarına haddini bildiriyor. Elbette en büyük faktör sizsiniz. RPG oyunlarının son parlayan yıldızı The Witcher 2 satışa da sunuldu haberiniz olsun.

Programda ayrıca www.assassinscreed1092.com fan sitesi de tanıtıldı. Talha Turhal'ın yönetim kadrosunda olduğu site, çıkması beklenen ve tamamıyla Osmanlı topraklarında geçecek olan Assassin's Creed Revelations başta olmak üzere tüm Assassin's Creed serileri hakkında Türkçe kaynak niteliğinde.

Zengin içeriğiyle devam eden program nostalji bölümünde NES ve ATARI'lerde yer alan eski yarış arabaları oyunlarını gösterdi. Program son olarak yeni duyurulan Call of Duty Modern Warfare 3'ün ilk videosuyla sonlandı.