Ak Parti İzmir Adayı Tekelioğlu:

AK Parti İzmir milletvekili ve İzmir 1. bölge milletvekili adayı Prof. Mehmet Tekelioğlu, AK Parti iktidarı ile Türkiye’de şimdiye kadar görülmemiş bir sosyal devlet anlayışı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ak Parti İzmir Adayı Tekelioğlu:
AK Parti Buca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvehane toplantılarına katılan Tekelioğlu, AK Parti’nin sosyal devlet anlayışı kapsamında yaptığı yardımları anlattı. Dar gelirli ve sosyal güvenceden yoksun vatandaşların durumlarını iyileştirmek amacıyla sosyal yardımları ardına kadar açtıklarını belirten Tekelioğlu, bu çalışmaları yaparken AK Parti için ‘Sadaka devleti kuruyorlar’ yakıştırmasında bulunanlara da seslendi. Şimdi ise kendilerinin tutarsız bir şekilde vatandaşları para ile kandırmaya çalıştıklarını ifade eden Tekelioğlu, “O nedenle siyasetçilerin biraz tutarlı olmaları gerekiyor” dedi.

AK Parti’nin geliştirdiği sosyal devlet anlayışına diğer partilerin de katılmasını sevindirici bulduğunu ifade eden Tekelioğlu, AK Parti’nin yapamayacağı şeylerin vaadini etmediğinin altını çizdi. Tekelioğlu, “Kendinde iktidar şansı görmeyen partiler, plan ve projelerini sağlam temellere yerleştirmeden bol keseden atabilirler. Bizim istediğimiz ülkemizi büyütmek için durmadan çalışmak ve çabalamak. Bu çalışmanın getireceği katkı ise okullarımızın, hastanelerimizin, yollarımızın daha güzel olmasını sağlamak, böylece yaşam kalitemizi artırmak olacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA