Ak Parti Adayı Ulema:

AK Parti İzmir 2.

Ak Parti Adayı Ulema:
Seçim çalışmalarına Bergama ilçesinde Roman vatandaşların yoğun olduğu Atmaca mahallesinde devam eden Nesrin Ulema, AK Parti’nin Roman açılımı ile Romanları hatırlayan ilk parti olduğunu ifade etti. Roman vatandaşlara, 18 yaşına kadar herkesin devlet güvencesi altında sağlık hizmetlerinden yararlandıklarını hatırlatan Ulema, Roman vatandaşlar için düşünülen TOKİ evleri projesinden söz etti. Ulema, “Belediyeler yeterli alt yapıyı sağlayamadıkları için bu projeyi hayata geçirmekte zorlanıyoruz, ama Romanların daha sağlıklı ve güvenli konutlarda yaşayabilmeleri için bu projeyi mutlaka hayata geçireceğiz.” dedi.

AK Parti’nin “Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi’ kapsamında Roman vatandaşların problemlerini dikkate aldığını, sosyal seviyelerini ve ekonomik durumlarını düzeltmeye çalıştığını anlatan Ulema, Türkiye’de ilk defa muhtaç vatandaşlara yakacak kömür dağıtımının AK parti hükümeti döneminde başladığını belirtti.

Ulema, 2003-2011 döneminde her ders yılının başında yoksul öğrencilerin eğitim materyalleri ile üst baş temin etmeleri için 973 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Şubesi’ne 552 milyon liralık destek verildiğini de kaydetti. Ulema, “İşte sosyal devlet anlayışı budur. Biz hiçbir zaman halkımızı boş vaatlerle kandırmadık, ne aldatan ne de aldanan olduk. Biz bu yola halkımıza hizmet anlayışı ile çıktık. Ben de sizlerle Ankara arasında köprü olmak istiyorum, sizlerin sıkıntılarını Ankara’ya götürmek birinci görevim olacak.” diye konuştu.

Kaynak: İHA