Ak Parti Adayı Sait’E Kosova’Dan Destek Geldi

AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili Adayı Rifat Sait’e seçim çalışmalarında destek olmak üzere Kosova’dan 36 kişiden oluşan bir iş adamı heyeti geldi.

Ak Parti Adayı Sait’E Kosova’Dan Destek Geldi
Adnan Menderes Havalimanı’nda karşılanan Kosova’lı heyetin başkanı iş adamı Hacı İlyas Ramazanoğlu, seçim boyunca İzmir’de çalışmalarda bulunacaklarını söyledi. Ramazanoğlu, “ Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Balkan ülkelerine gösterdiği hassasiyet ve hizmetlerinden dolayı bir vefa borcu olarak seçim çalışmalarına katılacağız. İzmir’de yaşayan 1,5 milyon Balkan göçmeninin doğru karar vermeleri için kendilerini aydınlatacağız” dedi.

Kosova göçmeni olan milletvekili adayı Rifat Sait’in seçim bürosunu da ziyaret eden Ramazanoğlu, Sait’in de parlamentoda yer alması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ramazanoğlu, İzmir’de yaşayan Balkan göçmenleriyle, seçim boyunca toplantılarda bir araya geleceklerini ifade etti.

Bu arada, İzmir’deki Balkan dernek başkanları ile kanaat önderleri, İzmir Saat Kulesi önünde toplanarak açıklama yaptı, milletvekili adayı olarak belirledikleri Rifat Sait’in parlamentoya girmesinden mutluluk ve gurur duyacakları mesajı verdi.

Kaynak: İHA